Leptop ta 2 tane ekran kartı var

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar benmim leptopda 2 tane ekran kartı var biri mobile intel hd graphic diğeride radeon hd 6770M pes oynarken intel i kullanıyor o yüzden kasılmlar oluyor pes te özellikler bölümünde her şeye iyi bir tek ekran kartına kötü diyor ben inteli değilde radeon u kullanmak istiyorum o daha iyi ama nasıl yapıcam onu bilsem bilgisyarın modeli " HP Pavilion dv6 Notebook PC " yardımcı olurmusunuz bu işlemcim iyi mi kötümü acaba onun bilmek istiyorum intel core i7 2.00 ghz hızı düşük gibi benim 7 yıllık bilgisyarım vardı onda bile 3.00 ghz hız vardı ama bunu anlayamadım bana biri herşeyi açıklarsa çook sevinirim bu arada oyunların çoğu acayip kasıyo gta 4 mesala

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Masaüstünde sag tıkla en üst te ekran seceneklerini ayarlar olmasi lazım. Orada yoksa baslatta ati kontrol merkezinin ingilizcesini arat. Kontrol merkezinden diğer ekran kartina gecis yapabilirsin.

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
i7ler 4+4 8cekirdekli. Gayet iyi yani. Eski bilgisayariniz 3 ghz olabilir fakat cekirdek sayisi ve islemcilerde bulunan diger cogu ozellik dusuktur. Islemciniz iyi sorun etmeyin. Ekran kartiniz icin de birisi yardimci olur umarim. Ben iki tane olmasini bile anlayamadim..

O konu da bi onerim olursa su olur : Laptopinizin Guc Modunu YUKSEK PERFORMANS'a alip oynayin. Eger Yuksek Performans'ta ve kasiyorsa bilemiyorum..

Mr.ßahadır®

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Biri Onboard biride Orjinal Ekran kartı Onboard olanı kapatmak için biosta integrated peripherals bölümünde onboard vga gibi birşey olması lazım ona gelin ve disable yapıp kaydedip çık.