Leptobu Dahada Hızlandırmak için Ne Yapcam ?

usem222

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Leptobu Yi Hızlandırmak İçin Ne Yapmalıyız benim leptobu Hızlı zaten Dahada Hızlı Yapmak İçin neler Yapmalıyım Benim Pc Yi 32 bit 64 bit yapcam ram 4gb 2405M 2.3Ghz i5 Lepotop NasılDahada Hızlandırırım ?

mertoni

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu niçin kullandığına bağlı olarak değişir, stabil kullanıcı isen;

Öncelikler kullanacağın antivirus çok önemli bir çok a.v. programı çeşitli kasilmalar yapar araştır yapmayanından bulmaya çalış.

masaüstü programlar

ccleaner
zemana
yukle guncel olarak çalıştır.
browserlerin eklentilerini yuklememeye çalış.
tasarım onemli değilse win8 dahil extra ozellikleri kapat
yok zaten win kullanmiyorsan linuxta bunlara pek fazla gerek yok
yok bunlari biliyorum zaten diyorsan ben boşuna yoruldum sende boşuna yazdın demek çünkü bunları bilen gelişmiş seceneklerelede hızlandırmasını biilir :)

iyi çalışmalar.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
nitro taktir :D antivirus programi cok kasar antivirusu her hafta vitus tafamasi yapmak icin kur ve kaldir gereksez hic kullanmadigin uygulamalari dosyalari sil

usem222

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nitro taktir :D antivirus programi cok kasar antivirusu her hafta vitus tafamasi yapmak icin kur ve kaldir gereksez hic kullanmadigin uygulamalari dosyalari sil
Çok Güzel Espiri Yapıyorsun Gülmekten Yerdeyim Yaw Leptop Donarsada Ocakta Bişiririm :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ubuntu kur uçar windowa kastırmaktan başka bir işe yaramaz...

mekolac44

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bu tür hızlandırma programları pc açılma hızını en fazla 1 saniye hızlandırır(test edilmiştir) en iyi yöntem format