ramazan demir
Öğrenci
Yeni telefon alacam.Şuan 1200 tl bütçem var aklımda lenovo vibe p1 ile general mobile 5 plus var hangisini alayım ? Birde sizin önerebileceğiniz bu fiyata telefon var mı (Lg G4 ithalatçi garantili olduğu için güvenemiyorum)
internette 615 kullanıyor die okumustum bilgilendirme için sağolgm 5plus sd 617 kullanıyo ama haddinden fazla ısınıyo vibe p1
zenfone 2 nin kronik sıkıntıları var tasarımı da iyi değil p1 al hocam en azından pil derdin olmazHocam peki asus zenfone 2 önerir misiniz ? Veya 1200 tl ye başka bi telefon önerisi olan var mı ?
70-80 Tl daha koy üstüne G4 al kamerası-ekran kalitesi performansı seni yolda bırakmaz seni tek üzecek kısmı batarya olabilir o da günü çıkartıyor alacaksan 601k ve üstü seri nosuna bakacaksın diğerleri kronik sorunlu.Hocam peki asus zenfone 2 önerir misiniz ? Veya 1200 tl ye başka bi telefon önerisi olan var mı ?
Yeni telefon alacam.Şuan 1200 tl bütçem var aklımda lenovo vibe p1 ile general mobile 5 plus var hangisini alayım ? Birde sizin önerebileceğiniz bu fiyata telefon var mı (Lg G4 ithalatçi garantili olduğu için güvenemiyorum)