Entürkteynment
Doçent
Selam arkadaşlar , lenovo k5 veya k5 note telefon almak istiyorum. lenovo kullanan var mı ? düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. teşekkürler.
Son düzenleyen moderatör:
Bütçeniz nedirselam arkadaşlar , lenovo k5 veya k5 note telefon almak istiyorum. lenovo kullanan var mı ? düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. teşekkürler.
TeşekkürlerLenovo K5 İnceleme - ShiftDelete.Net Buradan bilgi edinebilirsiniz. Donanıma göre güzel cihaz alınabilir. Lenovo üzmez.
1000 Liraya GM5+ Casper M1 çok güzel cihaz.1000 tl.
Evet fiyat iyi. telefonun özellikleride piyasa telefonlarına göre yüksek fakat aldatmaca olmasından çekiniyorum.samsun,htc,lg gibi markalar yıllarca böyle özelliklerde tel yapmadıda lenovo birden çıkıp bu fiyata yapınca acaba sorun çıkarmı dememek elde değil.Bir senedir Lenovo'nun başka bir modelini kullanmaktayım. LG almak için gittiğim mağazadan, tamamen tasarımına kanıp Lenovo alıp çıktım ve galiba yaptığım en doğru tercih oldu. Beklentinin çok üzerinde. Bahsettiğiniz modeli bilmiyorum yalnız. Bence, fiyatına oranla Lenovo üst düzey...
Çin firması o yüzdenEvet fiyat iyi. telefonun özellikleride piyasa telefonlarına göre yüksek fakat aldatmaca olmasından çekiniyorum.samsun,htc,lg gibi markalar yıllarca böyle özelliklerde tel yapmadıda lenovo birden çıkıp bu fiyata yapınca acaba sorun çıkarmı dememek elde değil.
Xiaomi kamerasından biliyorumiyi fakat telde nasıldır bilmem riske girmek istemiyorum.Teşekkürler1000 Tl bandında Xiaomi mi 4 alabilirsin. incelemeni tavsiye ederim
Evet GM5+ güzel telefon.Tavsiyemdir.1000 Liraya GM5+ Casper M1 çok güzel cihaz.
Çinliler candır ^^Lenovo K5 veya k5 note tam bir f/p telefonu ne varsa çinlilerde var![]()