- Konuyu başlatan
Matthew Bellamy
Profesör
ne gerek var yahu ubuntuyle uğraşmayausb belleğe kur varsa 32gb ona 8-16 da olur hdd'yi çıkart ama.
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
ne gerek var yahu ubuntuyle uğraşmayausb belleğe kur varsa 32gb ona 8-16 da olur hdd'yi çıkart ama.
Lollipop 5.1 dağıtılmıştı ama sonra geri çekildi.Ama son sürüm 5.1 Lollipop diyebiliriz.lenovonun sundugu orjinal android surumu suan nedir bu model icin ?
Bootloader derken ?Hocam bootloader kilidi açık mı bu cihazın?
Hocam cyanogenmod yoh mu?😢Daha fazla ayrıntıyı blogumda bulabilirsiniz.
-Nasıl Rom Atılır ?
-Recovery Yükleme
-Root Yapma
-Driverlerı Yükleme
-IMEI Çözümü
-Telefon Bölgesini Değiştirme
-AOSP 5.1 (64bit) Rom Yükleme
-VIBE UI (Lenovonun kendi arayüzü) Yükleme
YOCACOME(Kişisel Blogum) Gitmek İçin Tıkla
Bazı üreticiler (htc,sony,vb) telefonlarının rootlanmasını önlemek için cihazlarına yazılımsal bir kilit koyarlar root etmeden ônce bu kilidi açmanız gerekir! Ben samsung kullandığımdan bu konuda pek bilgim yok!(samsung larda bootloader kilidi açık!) sen de ne olduğunu bilmediğine göre aynı durumda sayılırız tabi bu iyi birşey😁😁😁😁Lollipop 5.1 dağıtılmıştı ama sonra geri çekildi.Ama son sürüm 5.1 Lollipop diyebiliriz.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bootloader derken ?
HahahaMarsmallow ve sonraki guncellemeleri alir mi bu telefon sizce ?
Sizin telefondan beklentiniz nedirHocam neden guluyorsun ?Telefonu yarin alicam %99 mediamarktan pisman olmak istemiyorum.Konuda baya bi övmüşsünüz cihazi pisman olmak.istemiyorum :/
![]()
Habirde sarji iyi gitsin en az 1 gunu cikarsin tabiiBeni 1 yil gotursun oyunlarda kasma donma olmasin kamera falan onemli degil
Habirde sarji iyi gitsin en az 1 gunu cikarsin tabii
Belki marshmellow romu bile çıkar.Tam sizlik telefon benimde sizin gibi isteklerim vardi.Bu fiyata bundan iyisi yok.1300-1400 e z2 vs. de alırsınız ama neredeyse iki katı fiyatı var.Oyle guncelleme takintim yok aslinda sadece sormustum.Lolipop olsa kafi![]()
Sakın ha!bir gece şarj edeyim falan deme,dolunca çıkart şarjdan.Bugun saat 4-5 civari almaya gidecegim ilk kullanimda ne yapmam gerekiyor hani şarj konusunda ya da lollipop'a guncelledikten sonra ?
Valla sarji vardir biraz tahminimce.Sarji bitir.Sonra kapali bir sekilde sarja tak.%100 olduktan 10 dk sonra falan cikart.(Herkes farkli bir sey soyluyor) bence boyle yap.Zaten bir kac gune tam olarak stabillesir.Bugun saat 4-5 civari almaya gidecegim ilk kullanimda ne yapmam gerekiyor hani şarj konusunda ya da lollipop'a guncelledikten sonra ?