- Konuyu başlatan
Matthew Bellamy
Profesör

Plastik ama asus gibi sert plastikten.kaliteli yani.o oyunları yüklemek zor geliyorAliralmaz root ladin mi)) hey masallah
) gta san andras, real racing ve modern combat yuklermisin bi performansi merak ediyorum. Bide kasa metalmiydi bunun ya?
Plastik ama asus gibi sert plastikten.kaliteli yani.o oyunları yüklemek zor geliyorAKK bitince kötü oluyor [emoji4] Okulun internet inden indirmeyi denerim.Ama performansı çok başarılı asphalt 8i en yüksek ayarda sıfır kasma ile sorunsuz oynatıyor.FIFA 16da oynarken kasma yok ama çok hafif videolarında ufak yanılmalar oluyor ama oyun daha yeni çıktı belki de ondandir.Birde oyunun grafikleri fifa15e gore çağ atlamış normaldir bence.Zaten oynarken en ufak kasma yapmıyor.Tam bir oyun canavarı
İndirip denerim , internette videosu mevcut Sabrı Alyu diye arat bulursun.Sıfır kasma ile oynaticagindan adım gibi eminim ama senin için indirip deniyecegim
Ekran süresini bilmem de, geceden sabaha giden şarj yüklü uygulamalarınızla alakalı. Bi keresinde G3 geceden sabaha %30 şarj yiyordu. Şimdi yüklediğim uygulamalara dikkat ediyorum ve greenify da yüklü. Geceden sabaha %0 bazı durumlarda da %1 gidiyor.Ekran süresi 10 saati görüyor mubir de gece bıraktın, sabaha kadar ne kadar azalma olmuş oluyor? Teşekkürler
![]()
Ekran süresi 10 saati görüyor mubir de gece bıraktın, sabaha kadar ne kadar azalma olmuş oluyor? Teşekkürler
![]()
Kesinlikle başarılı.ekran çözünürlük kalitesi nasıl diğer telefonlara göre?
Kesinlikle başarılı.
Bulunmasi bir yana adamlar kabloyu hediye ediyor [emoji1]Otg desteği bulunuyor mu telefonda?
Hayırlı olsun eminim cok memnun kalicaksinAldım sonun da bende
Oyunlarda cokta sıkıntı yaratmiyor.Ama illa ben duzelticem derseniz.Mtk ayarlarindan kolaylikla duzeltebiliyorsunuz.İçiniz rahat olsun.Yardımcı olurum.Lenovo p70'in egim sensoru ile ilgili bir sorun mu var ? Sabri bey'in asphalt 8 oynarken egim sensoru ile degil dokunmatik ile oynuyor. Bir sorunu oldugundan soz ediyor. Detayina hakimmisiniz bir kullanicisi olarak ?
Teşekkür ederim evet çok memnunun cihaz hem hızlı hem şık hemde sarj gayet iyi. Yalnız 5.1 ykledim sorun yok tek sorun bazı özellikler gitti arayuzdede hoşuma gitmedi sade olmuşHayırlı olsun eminim cok memnun kalicaksin![]()
valla bende telefonumu çok seviyorumTeşekkür ederim evet çok memnunun cihaz hem hızlı hem şık hemde sarj gayet iyi. Yalnız 5.1 ykledim sorun yok tek sorun bazı özellikler gitti arayuzdede hoşuma gitmedi sade olmuş