Lenovo p2 mi asus zenfone 3 my

hangi telefonu almalıyım?

• Lenovo P2

Kullanılan: 3 60.0%
  • Asus zenfone 3 32gb

Kullanılan: 2 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben telefonu sosyal medya oyun ve özellikle müzik dinlemek için kullanıyorum aklıma bu iki model takıldı asus zenfone 3 beni tasarımıyla çok cezbediyor lenovo p2 ise elbette batarya performansı ile. Telefonların kulaklık ses çıkışı ve haporlor performans ı ile ilgili hiç bir fikrim yok. P2 ile zenfone 3 arasında yaklaşık 250 300 tl bir fiyat farkı var (p2 daha ucuz) ve bu fark bile benim için önemli yani zenfone 3 alsam bile fiyat farkını hak ediyor mu emin olamiyorum. Telefonlar hakkında deneyimlerinizi varsa (kulaklık çıkışı ve haporlor konusunda özellikle) yada düşüncelerinizi oy kullanarak ve yorum yaparak belirtirseniz sevinirim.

wessaisa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
selamlar.bende zenfone 2 vardı.telefon bozuldu ve parşasını kastamonuda bulamadım şuan telefon arıyorum fakat bu asusun kötü oldugu anlamına gelmez asusun kullandıgı temel donanımı sayesinde telefonları gerçekten çok hızlı ve kasma yapmıyor.sosyal medya ve oyunda kesinlikle canını sıkmaz ama benden sana tavsiye eger asus alırsan kesinlikle en küçük tamir işinde bile garantiye gönder.telefonu açtırma çünkü parçası bulunmuyor fakat bulundugun şehire göre değişir.gelelim bataryasına çok oyun oynarsan günde 2 defa falan şarj etmelisin 1 günü çıkarır fakat fazla yormazssan (güzel yanı ise hızlı şarjı olması).gelelim p2 ye.bataryası 1.5 2 gün gider.zorlasan bile :D.işlemci ve temel donanım harika.ses ve kalitesi çok iyi.kamerasıda işini görür programlarla daha iyi yapabilirsin.seçim yapmak zor çünkü p2 nin dizaynı bence kötü fakat tam senin aradığın telefon.
benden bu kadar dediklerime kulak ver her iki telefonuda gördüm ve kullandım

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
Arkadaşlar ben telefonu sosyal medya oyun ve özellikle müzik dinlemek için kullanıyorum aklıma bu iki model takıldı asus zenfone 3 beni tasarımıyla çok cezbediyor lenovo p2 ise elbette batarya performansı ile. Telefonların kulaklık ses çıkışı ve haporlor performans ı ile ilgili hiç bir fikrim yok. P2 ile zenfone 3 arasında yaklaşık 250 300 tl bir fiyat farkı var (p2 daha ucuz) ve bu fark bile benim için önemli yani zenfone 3 alsam bile fiyat farkını hak ediyor mu emin olamiyorum. Telefonlar hakkında deneyimlerinizi varsa (kulaklık çıkışı ve haporlor konusunda özellikle) yada düşüncelerinizi oy kullanarak ve yorum yaparak belirtirseniz sevinirim.
zenfone 3 bence.kamerası çok çok daha iyi.ses olarak bir kaç şey eklemişler hifi falan mı ne pek bilmiyorum.