Lenovo Notebook Tavsiyesi ?

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Beyler Almanya'dan Lenovo Notebook alacağım ama kararsız kaldım sizce oyun için iyi bir Laptop mudur. Bütün oyunları yüksek çözünürlükte açabilir mi ? Yardımlarınızı bekliyorum.
U3V2.png

Özellikleri şöyle:
Notebook'un Modeli : Lenovo G580 0712CZ 5RN
Ram : 8 GB
Ekran Kartı : 2 GB NVIDIA Geforce GT630
Harddisk : 500 GB
İşlemci : İntel Core i5-3210M 2,50 GHz Turbo Boost 3,10 GHz
Ekran Boyutu 15,6 inç
Veya buna benzer bütün oyunları max. olmasada yüksek çözünürlükte çalıştırabilecek bir Laptop var mıdır ? Bütçem 1400 TL. Eminim ki Notebooktan çok iyi anlayan SDN Üyeleri vardır.
Şimdiden teşekkürler.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Beyler herkes uyuyor mu bugün ? Veya hiç kimsenin bilgisi yok mu bu konuda ?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bendeki z570 modeli bf3 oynatıyorsa bu rahat oynatır. Tabi laptoplarda oyun oynamak istiyorsan soğutucu da alman iyi olur. Fan sesi de düşük bendeki modelin. Bendeki lenovoya göre bakarsak gösterdiğin makine güzel makine.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bendeki z570 modeli bf3 oynatıyorsa bu rahat oynatır. Tabi laptoplarda oyun oynamak istiyorsan soğutucu da alman iyi olur. Fan sesi de düşük bendeki modelin. Bendeki lenovoya göre bakarsak gösterdiğin makine güzel makine.
Memnun musun peki laptoptan ? Oyunlarda kasma olmuyor mu ?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Memnun musun peki laptoptan ? Oyunlarda kasma olmuyor mu ?
Kasma olmadı ama ısınma oluyor yüksek oyunlarda ama soğutucu olmadan 4-5 saat cod mw3 oynadığımı bilirim. :)
Yaz aylarında soğutucu lazım oyun oynamak istersen.

Not: Oyunların ayarlarını değiştirmedim. Nasıl yüklendiyse öyle oynadım.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kasma olmadı ama ısınma oluyor yüksek oyunlarda ama soğutucu olmadan 4-5 saat cod mw3 oynadığımı bilirim. :)
Yaz aylarında soğutucu lazım oyun oynamak istersen.

Not: Oyunların ayarlarını değiştirmedim. Nasıl yüklendiyse öyle oynadım.
Mesajların için teşekkürler. Peki önerebileceğiniz 1400 TL'yi geçmeyecek Laptop var mıdır ?

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Lenovo G565 notbook'um var 699 liraya aldım genel özellikleri çok güzel memlunum :)

webmasder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Geçen gün bir arkadaşada yazmıştım. Z570 i7 var. Ama önceki Acer çift çekirdeklimi arıyorum performans açısından...İ7 extra olarak en azından bana hiç bir şey katmadı...

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Geçen gün bir arkadaşada yazmıştım. Z570 i7 var. Ama önceki Acer çift çekirdeklimi arıyorum performans açısından...İ7 extra olarak en azından bana hiç bir şey katmadı...
Mesajın için Teşekkürler. i7 kötü mü ?

trkyzc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardesim cihaz on numara. Sakin i5 olmasi canini sikmasin bombos i7 yerine bu i5 her turlu tercih edilir. Kaldi ki 3.10 a cikiyomus daha ne olsun. Ekran karti onboard sa birazcik sikinti olur degilse cok daha guzel. Ram zaten 8 gb eger bos slot varsa turkiyede de ram taktirirsin cihaz canavar olur. Bide usb 3.0 in var kiskandim valla :D tek sikinti garanti acisindan olur bence uluslar arasi garantisi yoksa ufak bi ariza bile cok masraf cikarir.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kardesim cihaz on numara. Sakin i5 olmasi canini sikmasin bombos i7 yerine bu i5 her turlu tercih edilir. Kaldi ki 3.10 a cikiyomus daha ne olsun. Ekran karti onboard sa birazcik sikinti olur degilse cok daha guzel. Ram zaten 8 gb eger bos slot varsa turkiyede de ram taktirirsin cihaz canavar olur. Bide usb 3.0 in var kiskandim valla :D tek sikinti garanti acisindan olur bence uluslar arasi garantisi yoksa ufak bi ariza bile cok masraf cikarir.
Çok teşekkürler. Ekran kartı daha önemli diye biliyorum RAM'dan ?

trkyzc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkürler. Ekran kartı daha önemli diye biliyorum RAM'dan ?

Dogru biliyosun eger onboardsa ekran karti 2gb kullanirsan dogal olarak ramdan yiycek yani pc ramini 8 degilde atiyorum 6 gibi kullanirsin ancak dedigim gibi eger bo slot varsa cihazda ram taktirirsin hem ekran kartini tam performans kullanirsin hemde ram azalmamis olur

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Dogru biliyosun eger onboardsa ekran karti 2gb kullanirsan dogal olarak ramdan yiycek yani pc ramini 8 degilde atiyorum 6 gibi kullanirsin ancak dedigim gibi eger bo slot varsa cihazda ram taktirirsin hem ekran kartini tam performans kullanirsin hemde ram azalmamis olur
Mesajların için çok Teşekkürler. O zaman bu PC'yi alıyorum.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aklın varsa laptoptan uzakdur derim. çünkü dünyanın en iyi laptopunu bile alsan masa üstü kadar iyi oynayamazsın. bende asusun çok iyi bir laptopu var 3 ay önce aldım fakat kerana attım duruyor öyle...

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
değerlendirelim toprağım öldü fiyatına :D şaka bir yana haklısınız oyun oynayacaksanız notebook iyi bir seçim değil tabii mecburen taşınabilirlik ihtiyacınız yoksa
aklın varsa laptoptan uzakdur derim. çünkü dünyanın en iyi laptopunu bile alsan masa üstü kadar iyi oynayamazsın. bende asusun çok iyi bir laptopu var 3 ay önce aldım fakat kerana attım duruyor öyle...

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6

değerlendirelim toprağım öldü fiyatına :D şaka bir yana haklısınız oyun oynayacaksanız notebook iyi bir seçim değil tabii mecburen taşınabilirlik ihtiyacınız yoksa
Bende masaüstü var yalnız taşımak 34 kilo filan zor oluyor :) Ondan laptop almak istedim :)