RetinaEkran
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Hepinize merhaba arkadaşlar. Ben endüstri mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim şu anda 2017 MacBook Pro kullanıyorum 8gb ram ile ve gerek apple ekosistemi gerekse sistem özellikleri nedeniyle çoğu işimi halledemiyorum. Bu yüzden kendime yeni bir dizüstü bilgisayar bakıyorum.SolidWorks gibi çizim uygulamaları ve yazılım için de Python benzeri uygulamlarda çalışacağım. Lenovo tarafında gözüme çarpan tek model bu oldu LENOVO Yoga Slim 7/ Core Ultra 5 125H/ 16GB Ram/ 512GB SSD/ 14"/ W11/ Laptop 83CV007NTR Fiyat & Özellik | MediaMarkt. Monster tarafında da gözüme çarpan model bu oldu ancak aklımda sorular var. Bu model iş bilgisayarı olarak geçiyor ve sessiz deniyor , pil tarafı da 8 9 saat olarak belirtilmiş sitede. Herhangi kronik bir sorunu var mıdır ? Ödeme açısından Monster tarafında 12 taksit olması beni bir nebze olsa da rahatlatacak Mediamarkt maalesef sadece 6 taksit yapıyor. Yardımınızı bekliyorum iyi forumlar dilerim herkese.Huma H4 V5.2.14 14,1" İş Bilgisayarı - Siyah | Monster Notebook