Ruşe Orçun KOÇER
Öğrenci
Gençler şimdi ben hem yazılım hemde oyun amaçlı bir diz üstü bilgisayar almayı düşünüyorum ve bunun için en iyi Lenovo Legion Y720 yi buldum. Kullananlardan yorum alabilirim nasıl bir notebook?
Merhaba;Gençler şimdi ben hem yazılım hemde oyun amaçlı bir diz üstü bilgisayar almayı düşünüyorum ve bunun için en iyi Lenovo Legion Y720 yi buldum. Kullananlardan yorum alabilirim nasıl bir notebook?
Evt araştırmalarıma göre ekran kartı ve pil farkı var, birde tabiki y720'nin klavyesi RGB olması var.520 ile 720 arasında ne gibi farklar var? Pil ve ekran kartı farkı mı
Benim için 7000 TL civari ideal, bilgisayari yoğunlukta yazılım, ara sırada oyun için kullanacağımı göz önünde bulundurarak ideal bir notebook öneriniz varmı?Merhaba;
Bütçenizi söylerseniz size laptop önerisinde bulunabilirim. Hatta aynı fiyata bu laptopa bakmanızı tavsiye ederim.
Dell Inspiron 7577 FB70D256F161C i7-7700HQ 16GB 1TB 256GB SSD 6GB GTX1060 15.6 IPS Linux
Evt araştırmalarıma göre ekran kartı ve pil farkı var, birde tabiki y720'nin klavyesi RGB olması var.
Bu sistemi toplama mı istersiniz yoksa laptop mu?Evt araştırmalarıma göre ekran kartı ve pil farkı var, birde tabiki y720'nin klavyesi RGB olması var.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Benim için 7000 TL civari ideal, bilgisayari yoğunlukta yazılım, ara sırada oyun için kullanacağımı göz önünde bulundurarak ideal bir notebook öneriniz varmı?
Laptop olması benim için daha idealdir okulda kullanacağım.Bu sistemi toplama mı istersiniz yoksa laptop mu?
O zaman @Görkem Say 'ın önerdiği sistem gayet iyi.Laptop olması benim için daha idealdir okulda kullanacağım.