Lenovo K5 İyi mi?

Efekan ergin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu telefonu almayı düşünüyorum.Açıkçası telefonla daha çok oyun oynayacağım.Ama bütçem 800 TL.Bu telefondan daha iyisini bulamadım.Telefon oyunlarda kasma yapar mı?Bu bütçeye uygun daha iyisi var mı?

nights35

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Bir arkadaş almıştı daha birkaç ay önce satmış kasıyormuş. Bu fiyat bandında oyunlarda yüksek performans beklememek gerek.

musanpa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Plus modelinin işlemcisi daha iyi sd615 olduğundan oyunlar için plus modeli daha mantıklı. Bu fiyat bandinda bunun dışında moto g4 plus ve gm 5 var onlara da bir göz at.

musanpa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
gm 5 k5 ten iyi midir
Gm5 saf android devamli güncel cihaz ve son 7.1.1 guncellemesinden sonra geri dönüşler baya olumlu okuduğum kadarıyla. K5 plusta full hd ekran var ve daha iyi bir işlemci mevcut. Gm5 de ise sd410 var fakat ekran hd olması ve saf android olmasından dolayı performans olarak çok farkları olacağını sanmam. Epey de iki cihazı kağıt üzerinde karşılaştırıp bir inceleyin derim.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Bu telefonu almayı düşünüyorum.Açıkçası telefonla daha çok oyun oynayacağım.Ama bütçem 800 TL.Bu telefondan daha iyisini bulamadım.Telefon oyunlarda kasma yapar mı?Bu bütçeye uygun daha iyisi var mı?
o fiyat bandında gm 5 ile beraber güzel modeller.K5 i annem kullanıyor ve memnun.