Lenovo İdeapad 320 i5 8. Amd radeon

utkutopuzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha iki gün önce sıfır aldığım cihazımla Cs:Go bile oynayamıyorum. Youtube de bu cihazla pubg videoları izliyorum ama ben daha cs:go bile oynayamıyorum. Sebebi nedir? Daha bir program ya da bir oyun falan indirmedim. Sadece steam ı indirdim ve cs:go a girmeye çalıştım başka birşey değil. Oyuna giriyor fakat çok fazla kasıyor oynatmıyor. Normal internette gezinirken sekmeler arası kasma donma yaşıyorum. Daha bilgisayar sıfır. 4.500 tl e aldığım bir bilgisayarda bunları yaşamak çok üzücü. Lütfen yardım edin nasıl çözülür problem nedir?
sistemfoto.png

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
Sürücüleri nasıl kurdunuz? Aldığınızda Windows yüklü müydü veya hangi ISO dosyası ile kurdunuz?

utkutopuzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sürücüleri nasıl kurdunuz? Aldığınızda Windows yüklü müydü veya hangi ISO dosyası ile kurdunuz?
marketten aldım sıfır bir şekilde kurup verdiler tam anlayamıyorum bu işlerden kuruldu dediler öyle teslim aldım

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
marketten aldım sıfır bir şekilde kurup verdiler tam anlayamıyorum bu işlerden kuruldu dediler öyle teslim aldım
Sürücüleri düzgün güncelleyememiş olabilirler ayrıca hazır Windows varsa kasma sebebinin bu olma olasılığı da yüksek. Tavsiyem temiz format atıp sürücüleri Windows Update ile güncellemeniz. En son ekran kartını da Radeon programı ile güncellersiniz.

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,809
Fiyatına göre ürün değerlendirmek için yanlış bir zamandasın. 4500 TL olan ürün çok iyi sayılmaz artik. Sen sürüleri güncelle etkisi büyük olur. Io Driver öneririm

utkutopuzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi antivirüs programını devre dışı bırakıp güncelleştirmeyi tekrar denedim olmadı. amd radeon 530 u amd.com dan indiriyorum o şekilde deneyecem..

Kerim Gül

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İşlemcinin ghz durumu iyi değil ve ram miktarın ise 4 sürücüleri güncellemeyi dene temiz bir format at ama bunu mahalledeki bilgisayarcılara yaptırma mümkünse tanıdık veya güvenilir birilerine yaptır kendin biliyorsan kendinde yapabilirsin zaten.
Unutma 4500 tl günümüzdeki dolar kurundan dolayı bir OYUN BİLGİSAYARI için düşük bir bütçe...