LENOVO Gaming 3

brunmonster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Aşağıdaki linkini verdiğim ürünü almayı düşünüyorum (elden alacağım için medimarkt zorunlu) lenovo hakkında olumlu,olumsuz bildiklerinizi söylerseniz sevinirim. Bir de casper var aşağı yukarı aynı özelliklerde fakat lenovo daha yakın geldi lenovo vs casper hakkında da bir bilginiz varsa yazarsanız sevenirim.
Ürün:
mediamarkt.com.tr/tr/product/_gaming-3-82ey003mtx-ryzen-5-4600h-8-512-gtx1650-4-15-6-gaming-laptop-siyah-1211039.html#teknik-bilgiler

Reaksiyon puanı
76
Kendi kişisel görüşüme göre Mercedes ile Skoda markasını bire bir karşılaştırmak gibi bir şey olur. Lenovo Gaming 3 oyun laptopunu başka bir forumda (technopat'da) diğer markalarla karşılaştırmak ve özellikle tavsiye (orada tavsiye değil kendi favori markam sorulduğunda geçen hafta sadece
favori markam olarak belirtmiştim) için detaylı incelemiştim. Casper markası yerine hiç düşünmeden
her zaman Lenovo tercih edilebilir.

Casper'ın arıza geçmişi pek parlak değil, Lenovo ise pek öyle değildir, Dell veya HP için de aynisini söyleyebilirim. Benim incelediğim Lenovo Gaming laptop ise intel i5 9. nesil işlemcili, harici ekran kartlı, 8 GB olup ayni fiyatlardaydı, 16 GB'da laptopların 10 bini çok fazla geçtiğini görmüştüm, işlemciniz ryzen 5 olup16 GB RAM'i ile hemen hemen ayni fiyattan satılıyor. Kolay gelsin.