Lenovo g5070 upragade

BlueRica

Öğrenci
Katılım
24 Ağustos 2015
Mesajlar
7
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Öncelikle Merhaba ,
Ben laptopumu yeni aldım şuanlık bir sıkıntım yok herhangi bir kasma görmedim notebook'umda soruma geçmeden önce sistem özelliklerini yazayım daha açıklayıcı olur ;
Marka Model : LENOVO G5070 59-431728
İşlemci : İNTEL İ7 4510U
Ekran Kartı : AMD R5 m230 (2GB) - PAYLAŞIMSIZ , İNTEL GRAFİK AİLESİ (2GB)
Ram : 6 GB (16 Gigabayt'a kadar destekli) - DDR 3 1600 MHZ
Hdd : 500 GB + 8 gb ssd
Sorum şu laptopumdaki 6 GB (4+2) ramlardan 2 olanı çıkarsam onun yerine 8 GB KİNGSTON HYPERX taksam bir artış görürmüyüm yada performansı bir nebzede olsa üst düzeylere taşıyabilirmiyim. Garantisi var daha alalı 1 ay oldu ve aklımda sırf bu düşünce var diye bu laptopu aldım . LENOVO Yetkili servisini aradım ve arkada kullanıcılar için ufak bir kapak yaptık dediler ramlari oradan dikkatli bir şekilde değiştirirseniz garantide bir problem olmaz dediler ve baktığımda orada herhangi bir bandaj yada garanti etiketi yok . Yardım Ederseniz çok sevinirim.
 

Tekno Elma

Öğrenci
Katılım
24 Ağustos 2015
Mesajlar
70
Reaksiyon puanı
1
Puanları
8
Lenovonun garanti koşullarını oku ram artırırsan büyük ihtimalle garanti dışına çıkar sırf 2 gb artış için bu kadar şeye gerek yok bence yinede sen bilirsin tabi
 

BlueRica

Öğrenci
Katılım
24 Ağustos 2015
Mesajlar
7
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Lenovo yetkili servisini aradım arkadaki kapağı sökersen bir sıkıntı olmaz dediler , ama notebooku komple sökersem garanti dışına çıkar dediler . ve artış +2 olmıyacaktır +4 olacaktır ve ben yapmışken 2x8 alayım diye düşünüyorum .
 
Üst