Lenovo alınır mı?

dogukan_t15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Bu ürüne 8500 verene kadar MSI yada monster alabilirsin.

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Alınır, kullanan arkadaşlarım var. Gayet güzel cihazlar. Bu modelde şu an için ekstra ram, depolama vs için para harcatmayacak gayet güzel bir model. Belki ileride SSD takviyesi olabilir.
Arkadaşın söylediği gibi Monster'da olabilir. 10.nesil işlemciye sahip olursun ancak seçeceğin modele göre HDD veya ram konusunda bir tasarrufun olabilir. Bana kalırsa değer ama. Daha yeni şu konuda arkadaşa o fiyat bandında Monster önerisinde bulunmuştum mesajımı buraya yineleyeyim, tercih sizin.

Monster laptop iyi seçim olacaktır. Hem herşeyiyle güncel, hem performanslı. Güvenilirlikten yana şüpheniz varsa olmasın, marka gayet güvenilir. Kendimde Monster kullanıyorum ve sitelerinden aldım. Sorun yok, ayrıca servis olarakta gayet iyi markadır.
Sonradan eklenecek 8 gb daha ram takviyesiyle çok daha iyi bir cihaz olur.
Sonradan ram ekleyecek imkanınız olmazsa bu modeli tercih edebilirsiniz. SSD'si diğer modele göre daha az. Ekran kartı tarafında ise diğer modele göre fark edilecek bir fps değer kaybı yaşanacağını düşünmüyorum.

Özellikle ilk önerdiğim Monster'a 8 gb ram takviyesi yapabilirseniz çok iyi ve her yönden güncel bir cihaza sahip olursunuz.

akdmr.fth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Kullanıyorum , memnunum hiç bir sıkıntısını görmedim.

dogukan_t15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Alınır, kullanan arkadaşlarım var. Gayet güzel cihazlar. Bu modelde şu an için ekstra ram, depolama vs için para harcatmayacak gayet güzel bir model. Belki ileride SSD takviyesi olabilir.
Arkadaşın söylediği gibi Monster'da olabilir. 10.nesil işlemciye sahip olursun ancak seçeceğin modele göre HDD veya ram konusunda bir tasarrufun olabilir. Bana kalırsa değer ama. Daha yeni şu konuda arkadaşa o fiyat bandında Monster önerisinde bulunmuştum mesajımı buraya yineleyeyim, tercih sizin.
Sırf Antalya'daki konumumdan dolayı teknik servis konusunda kargo sorunu yaşayacağım için elemiştim monster malzeme kalitesi zayıf gibi görünse de hem yeni nesil hem 1650 ti ekran kartlı modeli oldukça uygun fiyatı

Ardaaaaq

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Monsteri inceledim w10 olarak direk almak istiyorum özelleştirmerle falan tam istediğim oluyor 9-10 k
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanıyorum , memnunum hiç bir sıkıntısını görmedim.
FPS drop oluyormu çok

MSI gl
Bu ürüne 8500 verene kadar MSI yada monster alabilirsin.
Gl62m eski bilgisayarım tost makinası resmen gtada çok kasıyor MSI hiş düşünmüyorum iyileride çok pahalı

nicomedia41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ardaaaaq

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba, arkadaşın yazısına ekleme yapayım. Asus X571GT-AL032T i7-9750H 16GB 512GB PCIE NVIDIA GTX1650 4GB FHD(120Mhz) W10 Notebook Fiyatı ve Özellikleri
bende bu Asus ile Lenovo L340 arasında kaldım. Kafam iyice karıştı. Asusta gömülü 8gb ram geliyor. ve tahminim tek slot var. Ancak hangi satıcıya sordumsa 32gb a kadar ram yükseltiliyor deniliyor. birde serileri çok mesela AL032T,AL494,AL136X GİBİ. perişan oldum. yardım ederseniz memnun olurum.
Sen onu bunu boşver g770 efsane lenovo ile aralarında gitmiştim karar verdim g770 efsane

Ve g770 64gb a kadar yükseltilebiliyor

Merhaba, arkadaşın yazısına ekleme yapayım. Asus X571GT-AL032T i7-9750H 16GB 512GB PCIE NVIDIA GTX1650 4GB FHD(120Mhz) W10 Notebook Fiyatı ve Özellikleri
bende bu Asus ile Lenovo L340 arasında kaldım. Kafam iyice karıştı. Asusta gömülü 8gb ram geliyor. ve tahminim tek slot var. Ancak hangi satıcıya sordumsa 32gb a kadar ram yükseltiliyor deniliyor. birde serileri çok mesela AL032T,AL494,AL136X GİBİ. perişan oldum. yardım ederseniz memnun olurum.
Asus arkadaşımda var çift slot hem RAM çift slot hem sabit disk çift slot teki boş

nicomedia41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Arda 770, casperdan bahsediyorsun galiba. bir ara düşündüm ancak güvenemiyorum. o kadar para verip de sorun yaşamak istemiyorum.

Ardaaaaq

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Arda 770, casperdan bahsediyorsun galiba. bir ara düşündüm ancak güvenemiyorum. o kadar para verip de sorun yaşamak istemiyorum.
Güvenmelisin bence yılda bir ücretsiz bakım yapılıyor eski casperler gibi tost makinası değil ben aldığımda sana yazıp görüşümü söylerim ama güvenmelisin

nicomedia41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladım; ben oyun için değil daha çok render alma, autocad,fusion,solid tarzı program kullanıcam. Asus ve lenovo arasında kararsız kaldım.

Toprak Fırat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

Ardaaaaq

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Knk ben fiyatı pahalı buldum onun yerine hp daha iyi msi bunlar daha iyi çünkü lenevo yeni oyuncu bilgisayarlara yeni başladı en iyisi hp msi kardeşim
Casperda karar verdim tek kötü özelliği 60 hz ekran o kadar o da fazla FPS oyunu oynamayacağım için gerek yok

Anladım; ben oyun için değil daha çok render alma, autocad,fusion,solid tarzı program kullanıcam. Asus ve lenovo arasında kararsız kaldım.
Render için i7 9750h çok iyi g770 ya da asus tercih edebilirsin AMD için vıı modeli var başka markaların fakat 6000 TL sadece kendisi

Knk ben fiyatı pahalı buldum onun yerine hp daha iyi msi bunlar daha iyi çünkü lenevo yeni oyuncu bilgisayarlara yeni başladı en iyisi hp msi kardeşim
MSI tost makinesi abimde var gl62m elini yakıyor klavyeye deyince ama mavi ekran gelmiyor 1 sene uzun süre kullandım mavi ekran gelmedi 1 kere bile ama çok ısınıyor

Son düzenleme: