• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Lenova p2 vs Asus zenfone 3

ugurilig

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba , lenova p2 ile Asus zenfone 3 arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz
Teşekkür ederim

Ben Zenfone 3 alırdım. Kamera benim için her zaman daha öncelikli olduğu için. P2'nin kamerası Zenfone 3'ten geride kalıyor. Ama siz sadece uygulamaları kullanacaksınız, bildiğiniz üzere p2'nin pil ömrü tartışılmaz...

Arkadaşlar merhaba , lenova p2 ile Asus zenfone 3 arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz
Teşekkür ederim
Dostum ikisininde farklı özellikleri ön planda.
Pil istiyorsan hayvan gibi bataryası olan P2 var. Lakin Zenfone 3 ün de pil performansı çok rahat bir şekilde 1 günü çıkartıyor
Kamera istiyorsanda zenfone 3 derim

Teşekkür ederim arkadaşlar , asus daha mantıklı geldi

Ben kendime alsam ikisi arasından P2 alırdım

Lenovo'da 1 gb ram, batarya önde gözüküyor. Kamera kısmında bir soru işaret olabilir ama büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Alacak olsaydım. Lenovo p2 alırdım. Aynı işlemciye sahip iki telefonda ama Zenfone 3 de kötü telefon değilki ikisinden birini alabilirsin sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Şu markaya lenova demeseniz. :);)