Lenova mı Packard Bell mi?

umut74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir notebook alacağım ama kafam fena halde karışık. Evdeki emektar IBM o kadar iyiydi ki, o nedenle hiç düşünmeden IBM'in devamı olan Lenova alacaktım. Ancak Packard Bell notebooklar fiyat - performans karşılaştırması yapıldığında acayip avantajlı bir noktada. Lenova Z570 serisi bir notebook'a vereceğim para ile çok daha üstün özelliklere sahip bir Packard mı alsam diyorum.
Bu işlerden anlayan arkadaşlar bana fikir verebilir mi?

KadirSenkaya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fiyatına aldanıp Packard Bell almayın bence. Lenovo'nun servisi, kalitesi çok daha önemli.

Bütçenizi ve kullanım amacınızı söylerseniz tam olarak net öneri verebilirim.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
packard bell tavsiye ederim bende kulanıcısıyım lenova biraz fazla ısınıyor bende toshiba i5 işlemci de var ama packard bell 18 saat boyunca hiç kapatmadan kulandım her hangi bir ısınma görmedim 1 yıldır kulanıyorum toshiba 4 saat kapatmadan kulan ısınıyor yani lenova ve packard bell arasında tavsiye istersen sana packard bell önerim tabiki alacağın packard bell modeli de önemli her modeli önermem seni yanlış yönlendirmek istemem asla ama 18 yılın verdiği bilgiye dayanarak sana öneri sundum

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hocam Lenovo markasının ürünlerinden %90 memnun kalırsın. Ama Packard Bell markasında ürüne göre yorum yapılabilir. Sen incelediğin modelleri yaz. Kullanan veya bilgi sahibi arkadaşlar fikir versin.

burakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğer 2 si arasında kaldıysan kesinlikle lenovo

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Mehtemelen çoktan almışsındır ama umarım Lenovo almışsındır, bende ikisi arasında kalıp Lenovo Z570 almıştım.
Packardbell eskisi gibi değil, Acer çatısı altında artık... Zaten bi mağazada beğendiğim packardbelli yakından göreyim dedim, daha vitrinde yön tuşlarından biri uçmuş durumdaydı :)