Lego Oyuncak Hakkında

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Merhaba Arkadaşlar; 5 yaşında çocuğum için Lego almak istiyorum. Ancak biraz kararsız kaldım bu konuda.

Lego Classic alırsam kendi tasarımlarını oluşturacağını düşünüyorum. Farklı olarak Lego'nun tasarlanmış oyuncakları var, eğer onlardan alırsam onları yapamayacağını düşünüyorum.

Aslına bakarsanız çocuğum biraz bu konularda kendini kanıtlanmış bir kafa yapısı var. Ne verirseniz yapıyor, ancak ben temelden başlamasından yanayım.

Lego Classic : https://urun.gittigidiyor.com/oyunc...y-orijinal-plastik-kutulu-790-parca-391705042

Lego Tasarım Ürünü : LEGO Technic 42075 İlk Müdahale Ekibi Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Siz bu durumda nasıl bir yol izlerdiniz?

Mert Alper

Profesör
Reaksiyon puanı
1,311
Hayal gücünü daha kolay geliştirmesi ve ürünün sürekliliği açısından classic daha mantıklı gibi.

Diğerini 1 kere yaptıktan sonra gerisi ezber, çeşitlilik yok, sıkıcılık bir yerden sonra artacak.

Classic ile her gün hayal dünyasındaki farklı bir şeyi yapabilir.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Ben de classic diyorum. Hayalgücü açısından.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar, gün içerisinde klasik üründen aldım. Malzeme kalitesini çok beğendim, daha önceden türevlerinden almıştım hiç Lego almamıştım ama bundan sonra Lego ürünlerinden alırım. Üzerinde plastik kokusu bile yok.