Left 4 dead 2 custom skins hatası

thedark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar ben thedark ve foruma çoktandır yokum şifremi unutmuştumda:laugh:neyse sorunuma gireyim.
Ben birkaç günmü ne önce şu youtube'da veya başkayerdemi ne:confused1:Adamlar left 4 dead 2'ye custom skins
yani nasıl anlatsam(bilmeyenler için)mesala oyundaki ak47'nin görünümünü değiştiriyorsun onun gibi birşey.
Araştırdım gamebanana sitesini buldum beğendiğimi indirdim.Sonra steam'a benzer dosyayı adnons dosyasına
atıp oyundaki options/extras/addons yerinden enable yapın diyordu galiba.Yaptım oyuna gelince hiçbir değişiklik
olmadı.Sonra GCFScape programından o doysayı açıp,içindeki dosyaları oyun klasörüne attım
(Program files/left4dead2/left4dead2) çünkü bu yöntem bende Counter strike source'de işe yaramıştı sanırım
(Bazende oyunumu bozmuştu)yine yaramadı.Neyapabilirim?Bi ara youtube'da bir adam sürümü benden yüksedi
(oyundaki sürümüm2.1.1.1 aslında ben öyle yaptım yani sürümüm o değildi galiba 2.0.0.1 idi belki oyun kanar
diye düşündüm :tt2:)onda yaramıştı ama bende olmadı bunun sebebi ne olabirlir?
Yardım ederseniz sevinirim son birşey daha pak01dir dosyasını silme yöntemi vadı galiba ama ben yapınca oyun
kasdı.

Önemli!!!!!!!!!!!!!!:Eyer bu konuyu beğenmediyseniz lütfen kötü söz ve onun gibi şeyler yazmayınız!:rolleyes:
Lütfen yorum bırakınız.İşe yaraması gerekmez sadece yazın o beni mutlu eder

thedark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aslında Cs go'da da işe yaramadı onu bilirseniz onuda söyleyebilirmisiniz

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Oyuna sag tikla ve verify integrity of game cache'ye bas. Böylece steam orijinal dosyalari geri yükleyecek ve eksik olan bir sey varsa tamamlayacaktir.

Custom skins'i nasil yapacagini maalesef bilmiyorum. Bildigim sadece su: Pak01 dosyasina dokunmana gerek yok. Kurcaladigin zaman ya oyun karakterleri görünmüyor ya da hata veriyor.

http://l4d2.gamebanana.com/tuts/9402 ( Burayi dikkatli oku )