• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Left 4 Dead 2 Bedava Sahip Olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tüüüh steam şu an da benimle ilgilenemiyormuş :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Steam bende yüklü olduğu halde 1 saattir hata alıyorum. Sunucular pert. Daha downloada başlayamadım. Sizin iş de zor.

vw5du.png
güç bela steamı kurdum güncelledi hesabımı oluşturdum. şimdi benimle ilgilenmiyorlarmış :) bir kaç kez daha şansımı denerim. zorlamaya gerek yok :)

Sona kadar geliyorum, " Yükle " düğmesine basınca hata veriyor çıldıracağım.

olmuyor :) sunucuya bağlanmıyor. sabah kalkınca denerim. okuldan dönene kadar indirir mi belki :)

Boşuna Dememiş Atalarımız Bedava Sirke Baldan Tatlıdır.Diye Site Çöktü Sonunda :D

Bedava var dediler geldik sunucular çökmüş yuh! :D Koskoca steam gitti :cursing:

Bence yılbaşı gecesi güzel indirimler gelir artı bedeva oyunlar

oyunun tamamının yüklenmesi gerekmiyor sanırım bazı yerlerde kütüphaneye eklenince diyor

Aha da aklımıza soktun şimdi onu indirmeden bize rahat yok :)) bende bugün steam'deki bu yavaşlık ne ayak diyordum :)

Tanıdığım oyun severlere Mesaj çektim sunucular hepten göçecek

Beyler acaba steamin başka serverına yönelebilirmiyiz acaba? Belki bizim servetler bu durumdadır, farklı ip ile diğer sunuculara bağlanabilirmiyiz ki acep??

Ben ilk çıktığında bedava indirmiştim :D:D korsana canımız feda

Eğer indirebilirsem benimle online oynamak isteyen olur mu ? :blush:Bir grup kuralım. Steam de hiç arkadaşım yok :crying:

Hata veriyor sayfa çok yoğun olmalı yaaa :D Tamda istediğim gibi bir zombi oyunu :crying:

Yada fazla zorlamayın indirenler indirmeyenlerle kardeş kardeş oynar :D

Kütüphaneye aldıktan sonra da pc ye indirmek gerekiyor mu ?

Steam programı üzerinden indirilebiliyor çabuk olun.
Hata alanlar offline moda geçip tekrar online modda dönsün

Ya çok güzel bir oyun gibi görünüyor bende indirmek istiyorum ama yapamıyorum, sayfa yüklenmiyor bende hata veriyor :crying:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...