LeechTurk Üye Olmak İçin Bağış Yaptım !!

Running

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LeecTurk sitesine üye olmak istedim. Üye ol seçeneğini tıkladığımda beni vip üyelik seçeneğine yönlendirdi. Bende aylık paketi seçtim paypal ile ödemeyi yaptım . 12 tl gönderdim. Ama kimse geri dönüş yapmıyor !! Tam 2 gün oldu maillerime bakıyorum sürekli ama hiç kimse ilgilenmiyor!! İletişim kurucak mail adresleride yok ben anlamadım bu işden bişey. Lütfen bana bi yardımcı olurmusunuz. :crying:

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
sen filin filan hesaptan size şu kadar para yolladım diye ulaştınmı onlara ? pek bilmiyorum leecturk un nasıl üye aldığını felan ama ?

Running

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sen filin filan hesaptan size şu kadar para yolladım diye ulaştınmı onlara ? pek bilmiyorum leecturk un nasıl üye aldığını felan ama ?

Hocam ben oranın sistemini anlamadımki. Üye ol tıkladıgında direk bağış kısmına yönlendirdi vip üyelik için bende 1 aylık satın aldım. Paypal ile ödeme yaptım. Ödeme yaptıktan sonra teşekkür falan etti site. Sonra ben ödemeyi yaptığım e mail adresime mail bekledim gönderirler diye hiç gelen giden yok. Mail adresleri iletişim bilgileride yokki elimde mail atıp ulaşım onlara. Hani oraya üye bi arkadaş olsa içerden yetkili arkadaşlara iletse ne güzel olurdu benim için :crying:

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Ben o siteye üyeyim. Şu anda yönetim çevrimdışı. Devamlı girdiğim site değil ama yönetimle iletişime geçeceğim.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
[MENTION=362643]Running[/MENTION] kardeş mail adresinizi hemen özelden yollayın. Yönetimle irtibattayım şuan :)

Running

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla çok sevinirim hocam 2 gündür mail beklemekten bıktım :crying:
Yardımlarınızı bekliyorum hocam :clap:

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Edit :

[MENTION=39204]desperado64[/MENTION] iletişime geçmiş.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
[MENTION=362643]Running[/MENTION] özel mesaj ile mail adresini versene :)

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Mail adresini yönetime ilettim. Sana şimdi üyelik açacaklar. Üye olduktan sonra VIP işlemlerin yapılacakmış :)

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Hocam chat sayfasından iletişim kurdum şimdi ilgilenilcektir dediler bakalım üye olmak ne zormuş buraya yahu :devil2:

TheOzans sen misin :)

Mail adresindeki verilen linke paypal'daki ödeme detaylarını atsaydın. Gerçi chat sayfasından da aynı linki vermişler :)

Running

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TheOzans sen misin :)

Mail adresindeki verilen linke paypal'daki ödeme detaylarını atsaydın. Gerçi chat sayfasından da aynı linki vermişler :)

Aynen benim hocam tamamdır vip işleminide yaptılar süper oldu gercekten çok teşekkür ederim :D

wazzup37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar bende uye olmak icin 2,49 avroluk bagis yaptim ama 1 haftadir geri donus yapmiyorlar paypal@leechturk adresinede mail attim fakat geri donus olmadi kimlerle irtibata gecmeliyim bana yardimda bulunabilirmisiniz?

hodalaz

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Selamlar bende uye olmak icin 2,49 avroluk bagis yaptim ama 1 haftadir geri donus yapmiyorlar paypal@leechturk adresinede mail attim fakat geri donus olmadi kimlerle irtibata gecmeliyim bana yardimda bulunabilirmisiniz?

pm attım.