LED TV Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan konas06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

konas06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi geceler,
Öncelikle şunu belirteyim; tüplü tv den LED Tv ye geçecek bir kullanıcıyım.
Şimdi bir Led Tv almak istiyorum, kullanıcı arkadaşlara soruyorum, yorumlara bakıyorum ama pek de 3D, Smart çift ekran özellikleri satın alınırken çok aransa da alındıktan sonra pek kullanılmıyor derler.
Ben de Bilgisayarı çok yoğun olarak kullanan biriyim, Şöyle düşünüyorum;
Bu LED Tv yi hangi maksatla kullanacağımı söyleyim.
Pc kasası bu ekrana sürekli bağlı kalacak, Kablolu internet bağlantısı olacak.

bazen bu ekranda TV izlenecek,
bazen PES oynamak için kullanılacak,
diğer zamanlarda PC ekranı olarak ofis programlarını kullanmak için, sörf için yada film sitelerinden film izlemek için kullanılacak.
Ekran olarak ta 40 - 42 inç düşünüyorum. Bütçe : 1.500 TL

Kısa araştırmalar sonrası;
düşük ekonomik modeller yani Hı-Level 950 TL civarında bir fiyat
Orta sınıf modellerde de Vestel 42FA8200 1500 TL civarında bir fiyat.

Bu durumda;
Wi-fi si olmayan, Smart olmayan 3D olmayan 42 inç markalı TV lerden birini mi seçmeliyim bilemedim. (Zaten Pc ye bağlayacağım, smart özelliğni bu yöntemle kullanacağım, Wi-fi de zaten kablolu olacak 3D olmasa da olur)

Yada Pc sürekli ekrana bağlı kalmaz, TV yi kendi özellikleri ile kullanırsın en azından kendi başına da işe yarar birşey al deyip, 42FA8200 ü önderirsiniz.

Ya da son seçenek zaten Tv yi çok özellikli arıyorsun ama kullanılmıyor, bu 1.500 alacağın Tv ile Hı-level arasında çok fark yok, ne gerek var fazla vermeye diyip bu Hı-level mi tercih etmeliyim.

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Kararsız kaldım.

thee_descentt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
İyi geceler,
Öncelikle şunu belirteyim; tüplü tv den LED Tv ye geçecek bir kullanıcıyım.
Şimdi bir Led Tv almak istiyorum, kullanıcı arkadaşlara soruyorum, yorumlara bakıyorum ama pek de 3D, Smart çift ekran özellikleri satın alınırken çok aransa da alındıktan sonra pek kullanılmıyor derler.
Ben de Bilgisayarı çok yoğun olarak kullanan biriyim, Şöyle düşünüyorum;
Bu LED Tv yi hangi maksatla kullanacağımı söyleyim.
Pc kasası bu ekrana sürekli bağlı kalacak, Kablolu internet bağlantısı olacak.

bazen bu ekranda TV izlenecek,
bazen PES oynamak için kullanılacak,
diğer zamanlarda PC ekranı olarak ofis programlarını kullanmak için, sörf için yada film sitelerinden film izlemek için kullanılacak.
Ekran olarak ta 40 - 42 inç düşünüyorum. Bütçe : 1.500 TL

Kısa araştırmalar sonrası;
düşük ekonomik modeller yani Hı-Level 950 TL civarında bir fiyat
Orta sınıf modellerde de Vestel 42FA8200 1500 TL civarında bir fiyat.

Bu durumda;
Wi-fi si olmayan, Smart olmayan 3D olmayan 42 inç markalı TV lerden birini mi seçmeliyim bilemedim. (Zaten Pc ye bağlayacağım, smart özelliğni bu yöntemle kullanacağım, Wi-fi de zaten kablolu olacak 3D olmasa da olur)

Yada Pc sürekli ekrana bağlı kalmaz, TV yi kendi özellikleri ile kullanırsın en azından kendi başına da işe yarar birşey al deyip, 42FA8200 ü önderirsiniz.

Ya da son seçenek zaten Tv yi çok özellikli arıyorsun ama kullanılmıyor, bu 1.500 alacağın Tv ile Hı-level arasında çok fark yok, ne gerek var fazla vermeye diyip bu Hı-level mi tercih etmeliyim.

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Kararsız kaldım.

Ustam bana kalırsa bence 2 model samsung ve lg ama butcen kısıtlı bence en onemli şey led 3 d ve smart tv cünkü herşey internet uzerınden artık netsiz ew yok almısken bu sartlarda bi tv al ben lg kullanıyorum cok memnunum tvde playstatıon 4 ve playstatıon 3 baglı ekstar olarak laptopuda baglıyorum anlıcan cihaz kasma zorlama yok haa ben ilk samsung sonra lg sonra phılıps vestelde iyi ama 3 d ıyı olmadıgını dusunuyorum :)

konas06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer yasak değilse bu fiyatlarda bahsettiğin modeller için için site verebilir misiniz?

thee_descentt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Ustam ben tv cok uygun aldım nerde yasıyosun mesala sahıbınden yada baska sıtelerde satılan urunler var sen alıoaun acmadan yada kapıda kutu yırtık die almayıp iyade ettıgın urunlerı alan eşyacılar var ben ordan aldım normal tv fıyatının 300 400 tl aşşasına aldım teknosa magazalarını takip et usta orda indirimler mutlaka oluyor :)

thee_descentt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Ustam burdan bak http://m.teknosa.com/kategori/ses-ve-goruntu/led-tv/1053/filter=_SBFA_1053-_SBFAD_1053_1,_SBFA_1053-_SBFAD_1053_2,_SBFA_1053-_SBFAD_1053_3,$orderBy=$Pid=pr_popup1 ayrıca gitti gidiyor gold hepsibura sitelerinde gez karsılaştır derim acele etme indirimleri takip et yeterli iyi geceler :)