League Of Legends TR Server Shutdown

chadduman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
51
Aynı sorun büyük ihtimalle sizde de var.
Ekran Görüntüsü (65).png

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
2 Gündür öyle. Sabahta oynarken adamların bana vurduğunu, yürüdüğünü görüyorum ama kıpırdayamıyordum.

chadduman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
51
2 Gündür öyle. Sabahta oynarken adamların bana vurduğunu, yürüdüğünü görüyorum ama kıpırdayamıyordum.
AFK ları kaldırırlar umarım oyundan atıyor sıraya girince kabul ediyorum kabul edilmedi görünüyor.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Bu tür sorunlar RIOT için çerez niteliğindeydi fakat son dönemlerde yaşanan sorunlar artmaya ve çözüm süreleri uzamaya başladı.
Diğer oyunlar üzerine yaptıkları geliştirmeler mi sebep oluyor nedir muamma.

chadduman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
51
Bu tür sorunlar RIOT için çerez niteliğindeydi fakat son dönemlerde yaşanan sorunlar artmaya ve çözüm süreleri uzamaya başladı.
Diğer oyunlar üzerine yaptıkları geliştirmeler mi sebep oluyor nedir muamma.
Ara sıra dereceli kapanıyordu karşılaşmalar gösterilmiyordu ama bu son zamanlarda ekip diğer oyunların üstüne yoğunlaştı sanırım artık League Of Legends'le ilgilenen ekip yetersiz geliyor.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
İnsanlar evde, hele ki Ramazan. Tüm Lol oyuncuları LOL oynuyor resmen. TR'de oynayanların sadece TR ile sınırlı kalmadığını düşünürsek aşırı normal sunucu çökmeleri.

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Bu gayet normal bir durum sorun şu ki düzelmesi çok uzun sürüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 95251
Bende bu fotoğrafı arıyordum :D @utkuversus'un dediği gibi herkesin evde olduğu günlerde sunucu çökmeleri olması gayet normal fakat bir karşılaşma geçmişini bile kaç haftada düzelttiler. Umarım diğer oyunlara yoğunlaştıkları için böyle olmuştur. Çünkü bir sorunun bu kadar uzun sürede çözüldüğünü ilk defa gördüm.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Bende bu fotoğrafı arıyordum :D @utkuversus'un dediği gibi herkesin evde olduğu günlerde sunucu çökmeleri olması gayet normal fakat bir karşılaşma geçmişini bile kaç haftada düzelttiler. Umarım diğer oyunlara yoğunlaştıkları için böyle olmuştur. Çünkü bir sorunun bu kadar uzun sürede çözüldüğünü ilk defa gördüm.
Rito beyciğim Valorant ile uğraşıyor. Ay pardon Çöplorant diyecektim dilim sürçtü.