- Reaksiyon puanı
- 10,459
Servous MDA ekleyin oynayalım.
Loveguardiann1Servous MDA ekleyin oynayalım.
Heros Of The Storm Oynayarak başladı MOBa oynamaya.Ordan LOL oynanmam tavsiye edildi.Dota hiç oynamadım.Oynamayıda düşünmüyorum.LOL den farkı yok sonuçta bana göre.Oyunda demir ligindeyim açıkçası ne çıkmayı deniyorum nede çıkabileceğimi sanıyorum.EKran görüntülerine bakın.Ahmetak38 , 16 senedir dota oynarım. Toplamda 2 sene lol oynuyorum. Mid ve top oynadığım oyunlarda hep ezdim. İlk item olarak ayakkabı çıkarım. Dereceli az oynadım. Elmas arkadaşla 1v1 atıp ezdim. Sonrada 16 senedir dota oynadığımı söyledim ? beni lolde 1v1 de yenemedi kimse. Blitz’e ilk statik ben çıktım. Attack kasmayı pby diye bi youtuber benden görüp video çekti ? mid bc aldığımda karşımda kim olursa ezdim. Yaşım 33. Espor lolcülerin hepsi eski dotacıdır ve beni tanırlar.
Niye,oyunu zaten pratik olarak 1 yılda öğreniyorsun.lol başlamak istiyorum ama bi türlü oynayamıyorum; neyse csgo dewamke
Bence oynama bak buna?Şimdi düşün 3 arkadaşınla bu gemidesin.en gemiyi kullanıyon.Biri silahlarda turretlerde.Diğer iki kişide geminin içinden kalkacak ufak savaşçı gemilerinde.Bir oyuncuya saldırıyorsunuz.Gemisi hasar alıyor kaçmak için bir gezegene iniyor.Sizde arkasından.Sonra o arabası ile kaçrken sizde peşinden.Bir binaya giriyor.Sizde peşinden araçlardan çıkıp giriyorsunuz.Tıpkı CS gibi.Bombalar taktikler.Sence cs go oynanırmı?lol başlamak istiyorum ama bi türlü oynayamıyorum; neyse csgo dewamke