- Reaksiyon puanı
- 344
15 Temmuzda bonus rp kampanyasi var, enpara ile birlestircem 4000 rp 24 tl olacak, ama su an 0 rp var ve karadiken morgana indirimde yahu
Daha demin 3v3 modunda oyun attım ve karşı tarafta 1 gerçek oyuncu bizim takımda aynı şeklide bir ben vardım gerçek oyuncu diğerleri bot neden acaba ilk defa karşılaştım garip olan bir sefer karşı takım hepsi oyuncu bizim takımda 2 kisi bottu:/
Güçlü değil metada değil hiç önemli değil oynarken eğlenebilecğim bir şampiyon önerir misiniz her rol olur
Tavsiyem poppy. Ultisini at supa 0 damage. Oyun sonu felaket olan karakterlerden.Rengar tristana zed lee sin poppy
Poppy sıkıntı değil beleş bildiğinzed Lee sin rengar arasında kaldım
Oyun stiline bagli.rengar o kadar zor gelmemisti bana zedde ilk baslarda zorlandigim inkar edilemez ama sonradan en iyi oldugum hero olduSon soru hangisi daha kolay rengar zed ?
Az once facede ss atiyolardi millet afk kalmis hep seri kazanan arkadas var
Meta herolarını takip etmek yeterli. Lane'ini mesaj atarsan ayrıntılı bilgi verebilirim.Dereceli oyunlar lig atlamak için hero söyler misiniz?
Meta herolarını takip etmek yeterli. Lane'ini mesaj atarsan ayrıntılı bilgi verebilirim.Dereceli oyunlar lig atlamak için hero söyler misiniz?
Meta herolarını takip etmek yeterli. Lane'ini mesaj atarsan ayrıntılı bilgi verebilirim.
Plat oyuncusuyum beraber oynamak isteyenler de mesaj atabilir.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Meta herolarını takip etmek yeterli. Lane'ini mesaj atarsan ayrıntılı bilgi verebilirim.
Plat oyuncusuyum beraber oynamak isteyenler de mesaj atabilir.
Çok yüksek seviye bi oyuncu değilseniz bence meta falan hikaye her heroyla iyi isler yapabilirsiniz
LCS ve Türkiye turnuvalarını takip ederek. twitch.tv den takip edebilirsin.Meta herolarini nereden ogrenecegiz
Metaya uymazsanız hiç bir zaman yüksek seviye bir oyuncu olamazsınız zatenÇok yüksek seviye bi oyuncu değilseniz bence meta falan hikaye her heroyla iyi isler yapabilirsiniz
10 maçtan en az 7sini kazanmalısınBeyler bu sezonda kaç win alırsam gold V olabilirim (elom gayet iyi)
Arkadaslar lol de su mor böcekler çıkıyor bazen onlar nedir nereden geliyor, hakkinda bilgi var mi bilen var mi?
Arkadaslar lol de su mor böcekler çıkıyor bazen onlar nedir nereden geliyor, hakkinda bilgi var mi bilen var mi?
Bu özellik pasifi değil aktifi. Ayrıca +60 Zırh +60 Büyü sav. ve +%100 taban can yenilenmesi verir.Markette satılan itemin pasifi. 2 tane öyle item var garip isimleri var birisinin adı ....... birşeyin kapısı gibi birşey. 50 zırh ve büyü direnci veriyor diye hatırlıyorum.
İtemin ismi: Zz'Rot Kapısı. İtemın özel aktifi 150 saniyeliğine hiçlik kapısı oluşturabiliyorsunuz. 150 saniye boyunca 4 saniye aralıklarla extra minyon (mor böcek) çıkar
ve en yakın koridordan ilerlerler. Ayrık ittirme istenen oyunlarda bu item alınır. Koridora biri gitmeden koridoru ittirmenizi sağlar. Böylece rakip takımın bir oyuncusu ittirilmiş koridoru temizlemek için koridora gittiğinde 4v5 takım savaşı yapma şansını sağlarsınız. Tabii gold ve altı ligteyseniz bu itemla hiç uğraşmayın derim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu özellik pasifi değil aktifi. Ayrıca +60 Zırh +60 Büyü sav. ve +%100 taban can yenilenmesi verir.
Yani silver liginde oyunu kazanmanın daha kolay yolları olabilr. Tek başınıza güçlü herolarla oynayarak oyunu kazanabilirsiniz. Onu alacağın parayla başka defansif ya da ofansif itemini tamamlayıp rakibi ezebilirsin. Zaten silverda her 2 maçtan 1inde afk olduğu için oyunun kaderini biraz da afk ler belirliyor. Bu yüzden tek başına oyunu taşımayı öğrenmelisin.Neden ki bir silver 2 olarak itemi sizin Verdiğiniz teknikle kullandım ve gayet işe yaradı takım savaşı yaptık baya eziliyorduk solo ise çok güzel ittirilmişti soloda tp olsa kazanmıştık
Yani silver liginde oyunu kazanmanın daha kolay yolları olabilr. Tek başınıza güçlü herolarla oynayarak oyunu kazanabilirsiniz. Onu alacağın parayla başka defansif ya da ofansif itemini tamamlayıp rakibi ezebilirsin. Zaten silverda her 2 maçtan 1inde afk olduğu için oyunun kaderini biraz da afk ler belirliyor. Bu yüzden tek başına oyunu taşımayı öğrenmelisin.
Peki tek başına oyun nasıl taşınır? Neredeyse tüm herolarda çok iyi başlıyorum 3-0-2 falan Ardından satıyoruz.