League of Legends Oynayanlar Burada Toplanıyor

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Yalnızca sana değil merak etme, Altın III serisinden Altın V 0 LP'ye düştüm :))))

Hocam oda koyar be hani diyorumki yenileyim ama hakkıyla olsun geçen yine geldi bot pre 1-3 oldu sonra dakka 10 da 2 afk oldu ve sonra adam mid main dedi derecelide azir denedi .Yine bi arkadaşım var onla giriyorum şuan seriye çıktım altın 1 için.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
silver 2yim bende dereceli yemiyo :D

Hocam sezonu ha gümüş 5 bitirmişsin ha gümüş 1 bence dereceli at korkma. Ben gümüş 1'dim gümüş 2-3-4 oldu sonra tekrar 2 ye çıktım sezonu 2 de kapattım düşersin çıkarsın sonra 10 maçımı attım yeni sezonda gümüş 5 e attı şimdi gümüş 4 2 güne 3 1 haftaya 2 olurum inşallah.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Bi olay anlatcam size kim haklı söyleyin o haklıysa o haklı deyin Eyvallah bi şey demicem :)
Arkadaşıma dedim ben silver rahat başlarım o da dedi ki sen silver başlarsan ben gold plat gibisinden bi şeyler dedi tam hatırlamıyorum ardından o rankedlarını atmaya başladı ya 10da2 ya da 10da3 yaptı o da bazılarıyla girdi şu an silver 5-4 falan olan bazılarını da yanlız attı ben ise 10 maçımı da sezon 4 silver 5 bitirmiş (ya da 4 emin değilim) bir arkadaşımla attım ve 10da6 ile gümüş 2ye yerleştim bu arkadaşım ise yediremedi eloboostçu falan dedi (silver 5 ile Duo atmak=eloboostçuluk) ben bunu sildim arkadaşlardan ardından abisi mesaj attı ****** çocuğu falan dedi onu da sildim ben :) ardından ben şu bana eloboostçu diyeni ekledim tekrar bana vs gel falan dedi ok 1e1 attık ben kazandım maça falan girdik 5pre 0-6 oynuyor (yine tam emin değilim 5 de olabilir yalan olmasın) ben ise 2-2-10 falan oynuyorum sup olarak suçu bana atıyor egoist arkadaşımız onun yüzünden kaybetmemize rağmen aynı lanede bile değiliz o topta onun yüzünden kaybettik oyunu o maç o yine benle silver arkadaşımız taşısın oyunu falan diye dalga geçti sur vermeyince. Sur vermeme nedenim ise skorlar Eşit karşı takımla ve biz bu oyunu dariusun hayvan gibi kasmasından dolayı soloda kaybettik arkadaşıma sordum o maçın suçunu kime attılar diye bana ve mid lanee atmışlar benim hiç bir suçum yok adamlarımı korumaya çalışıyorum sadece ulti açsam bile tek yedikleri için bi şey farketmiyor ( ve bu arada onun 1 arkadaşı var forumda şunu belirtiyim ben onun arkasından konuşmadım şu mesajla isim falan belirtmedim hiç farkındaysan) bu sadece bir oyun ve bir oyun için bana sövmesi garip geliyor velet Dediğiniz 14 yaşındakilerden bir tanesi. Ben de 14 yaşındayım ama öyle Çocuksu hareketlerim yok oyunda aslında 15 de diyebiliriz liseye geçeceğiz işte. Anlamıyorum bu flameleri yanlışlıkla kill çalınca sövmeleri falan

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Hocam sezonu ha gümüş 5 bitirmişsin ha gümüş 1 bence dereceli at korkma. Ben gümüş 1'dim gümüş 2-3-4 oldu sonra tekrar 2 ye çıktım sezonu 2 de kapattım düşersin çıkarsın sonra 10 maçımı attım yeni sezonda gümüş 5 e attı şimdi gümüş 4 2 güne 3 1 haftaya 2 olurum inşallah.

Tavsiyene uydum :)
4748b9946e69aae4845f95ad005697dc.jpg

32 LP geldi :D
14ed1cdc3d310c54a31dd2ffb7239e63.jpg

Ne çevirdik beh :D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Bi olay anlatcam size kim haklı söyleyin o haklıysa o haklı deyin Eyvallah bi şey demicem :)
Arkadaşıma dedim ben silver rahat başlarım o da dedi ki sen silver başlarsan ben gold plat gibisinden bi şeyler dedi tam hatırlamıyorum ardından o rankedlarını atmaya başladı ya 10da2 ya da 10da3 yaptı o da bazılarıyla girdi şu an silver 5-4 falan olan bazılarını da yanlız attı ben ise 10 maçımı da sezon 4 silver 5 bitirmiş (ya da 4 emin değilim) bir arkadaşımla attım ve 10da6 ile gümüş 2ye yerleştim bu arkadaşım ise yediremedi eloboostçu falan dedi (silver 5 ile Duo atmak=eloboostçuluk) ben bunu sildim arkadaşlardan ardından abisi mesaj attı ****** çocuğu falan dedi onu da sildim ben :) ardından ben şu bana eloboostçu diyeni ekledim tekrar bana vs gel falan dedi ok 1e1 attık ben kazandım maça falan girdik 5pre 0-6 oynuyor (yine tam emin değilim 5 de olabilir yalan olmasın) ben ise 2-2-10 falan oynuyorum sup olarak suçu bana atıyor egoist arkadaşımız onun yüzünden kaybetmemize rağmen aynı lanede bile değiliz o topta onun yüzünden kaybettik oyunu o maç o yine benle silver arkadaşımız taşısın oyunu falan diye dalga geçti sur vermeyince. Sur vermeme nedenim ise skorlar Eşit karşı takımla ve biz bu oyunu dariusun hayvan gibi kasmasından dolayı soloda kaybettik arkadaşıma sordum o maçın suçunu kime attılar diye bana ve mid lanee atmışlar benim hiç bir suçum yok adamlarımı korumaya çalışıyorum sadece ulti açsam bile tek yedikleri için bi şey farketmiyor ( ve bu arada onun 1 arkadaşı var forumda şunu belirtiyim ben onun arkasından konuşmadım şu mesajla isim falan belirtmedim hiç farkındaysan) bu sadece bir oyun ve bir oyun için bana sövmesi garip geliyor velet Dediğiniz 14 yaşındakilerden bir tanesi. Ben de 14 yaşındayım ama öyle Çocuksu hareketlerim yok oyunda aslında 15 de diyebiliriz liseye geçeceğiz işte. Anlamıyorum bu flameleri yanlışlıkla kill çalınca sövmeleri falan

Sana tavsiyem bu tiplerle arkadaşlık yapma. Bu yazımı okuyorsa yüzüne bir kaç acı gerçekten bahsedeyim. Bu hayatta her zaman ondan daha iyileri gelecek karşısına gerek oyunda gerek iş hayatında gerek okulda. Yenilgiyi hazmedemeyip eleştirileri dikkate almayan bir insan ot gibi yaşamaya mahkumdur. 14 yaşında çocuğu amma şey yaptın diyenler olabilir ben 14 yaşında photoshop,autocad gibi programların temelini atıyordum ve etrafımda burası olmamış şurası yanlış diyen insanlara sen ne anlarsın deseydim bu günlere gelemezdim her denileni dikkate aldım keza oyun içinde geçerli bu. Oynayamadığım herolar vardı daha iyi olan arkadaşlarım bana yöntemlerini nasıl farm yapabileceğimi filan söyledi bende dikkate alarak geliştirdim kendimi. Diyeceğim o ki bu tipleri barındırma sana faydasından çok zararı dokunur.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Benimde lol oynayan çok arkadaşım var başta onlara bu oyunu benimle oynayacak olan varsa oyun olduğu için oynasin diye uyardim şuan cok azı ile oyun atiyorum. Kaybetmek veya kazanmakta umurm degil zaten ben eğlencenceme bakarım elmas veya usta olmak bize birşey getirmiyor bunu unutmamak lazım.

Rossen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bronza düşünce normal oyundaki takımlar da mı bronz insanlar geliyor yoksa rastgele mi?

Bir de tavsiye istiyorum. 10 maçın 3 ünü kazandım. O 2 sinde free aldık maçı. Karşısı feedledi. Kaybettiğimiz maçın 6 sını free kaybettik. Bizim takım feedledi. Feedleyenler genelde bottakiler oldu. Bronz 1 e düştüm. Adc iyi oynayamam. Yukarıda kim hatırlamıyorum amumu jungle oynamış hep. Size sorum amumu jung mu olayım morgana sup mu olayım yoksa Adc mi olayım? Adc sivir ashe tristanadan başka yok

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Bronza düşünce normal oyundaki takımlar da mı bronz insanlar geliyor yoksa rastgele mi?

Bir de tavsiye istiyorum. 10 maçın 3 ünü kazandım. O 2 sinde free aldık maçı. Karşısı feedledi. Kaybettiğimiz maçın 6 sını free kaybettik. Bizim takım feedledi. Feedleyenler genelde bottakiler oldu. Bronz 1 e düştüm. Adc iyi oynayamam. Yukarıda kim hatırlamıyorum amumu jungle oynamış hep. Size sorum amumu jung mu olayım morgana sup mu olayım yoksa Adc mi olayım? Adc sivir ashe tristanadan başka yok
Tek bi bölgeye odaklanma amumu jung da iyidir morgana sup da sen ikisine de alış

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Olafa kırmızı çarp alıyorum ilk q sonra e fulluyorum 2 adet hasar gerisi tank itemi çıkıyosun önünde kimse duramıyo [emoji16]

Summoner spell olarak dediydim ben :) Ghost+Smite
Şimdi farkettim şu mesajı ben neden attım ki beni ilgilendiren bi şey yok bana da bi şi dememişin silin şu mesajı :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Summoner spell olarak dediydim ben :) Ghost+Smite
Şimdi farkettim şu mesajı ben neden attım ki beni ilgilendiren bi şey yok bana da bi şi dememişin silin şu mesajı :)
Udyr oynadığım bir hero değil ama en iyi udyr oyuncusu trick2g dir heralde twichden izleyin öğrenin derim [emoji16]

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Gönül avcısı varus bekliyorum indirime girse de alacağım ilk kostüm olsa ya

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
bana hiçbir şey çıkmadı :D neden acaba

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
ne lanet bi oyunmuş :D 2 haftadır bi maç atmadım rahatsızlığımdan dolayı dün gece rüyamda popi miydi .?? jungle yapmıştım halbuki jungle oynamayıda beceremem :D fazla umursadığımda yok

oyunu halbuki ,zaman geçirmek maksatlı boş kaldığım sıkıldığım zamanlarda oynarım , bilinç altına yerleşmiş demekki :D

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Daha demin 3v3 modunda oyun attım ve karşı tarafta 1 gerçek oyuncu bizim takımda aynı şeklide bir ben vardım gerçek oyuncu diğerleri bot neden acaba ilk defa karşılaştım garip olan bir sefer karşı takım hepsi oyuncu bizim takımda 2 kisi bottu:/

Rossen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler bronz 1 deyim. Amumu jungle yaptim. Son pickdeki adama sup kaldi. O ben farm alcam diyip caitlyn aldi. Mid cait sup akali oynadik bozgun