League of Legends hakkında

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Uzun zamandır çevremdeki arkadaşlarımın çoğunun "hadi dota atalım" diye haykırdığını duyuyorum.Bende bu mereti öğrenmeye karar verdim ancak pekte gözüm yemedi dotayı kurmayı.Bende ondan bile iyi olduğu söylenen league of legends'i kurmaya karar verdim.Şuanda indiriyorum.Ancak oyuna girdiğimde ne yapacağım konusunda en ufak bir fikrim yok.Tek bildiğim bir sürü hero diye adlandırılan karakter olduğu.Biraz araştırdım bir sürü karakter rehberi var ancak oyuna başlangıçta yol gösterici pek bir şey yok.Siz, League of Legends oynayanlardan ricam bana yol göstermeni ve hangi hero'ları seçmem gerektiği hakkında fikrinizi söylemeniz.Şimdiden teşekkürler :)

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Öncelikle şunu söyliyim ingilizcen varsa şu siteye bakmandır..
http://www.mobafire.com/
Bunun dışında genel bilgi vermek gerekirse;
Dediğin gibi bir süre Champion ( Dota'da hero ) var. Yanlız burda ki fark burda ilk başta bütün Championları seçemiyorsun... Her hafta ( salı günleri değişmek üzere ) sana 10 tane (yanlış hatırlamıyorsam 10 idi ) seçebilceğin champion veriyor... Bunların dışında bu championları satın da alabilirsin..
Satın almak deyince gözün korkmasın iki şekilde satın alma var..
1:Hesaba para yatırarak aldığın puan ki Bu "Riot Points" = (Rp)
2:Oyunda oynayarak kazandığın puan Bu da "İnfluence Point" = (Ip)

Championunu belirledim diyelim Oynamaya başlıyacaksın..

Oyun seçenekleri var.. İlk olarak Tutorials ile başlayarak oyunun oynanışı hakkında genel bir bilgi alıyorsun
Daha sonra Co.op Vs Al moduna girerek kendi takımın senin gibi playerlardan karşı rakip ise bilgisayarlardan oluşan botlara karşı kapışabilirsin.. Öğrenmeyi arttırmak için..
Bunun dotadan kolay yanı Hangi championu alırsan al skilleri kullanmak için başvuracağın tuşlar sabit. "Q-W-E-R" Skillerin yanında 2 tane de spell hakkın var.. Bunlarda " D-F" tuşlarında sabittir..
İtem alımı daha basit.
Lvl sistemi var ama merak etme serverı otomatık bilgisayar ayaarladığı için lvl seviyesine göre oyunlara atıyor...
Lag diye bir olay yok.. Oyundan düşsen bile tkrardan bağlanabiliyorsun.
Şimdilik aklıma gelen şeyler bunlar... İlk baştada dediğim gibi Mobafire sitesinde bütün Championlar hakkında baya derecede açıklamalar yapılmış.. Onlara bakarak neler kasıldığını öğrenisin...

RaMZeN

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Öncelikle şunu söyliyim ingilizcen varsa şu siteye bakmandır..
http://www.mobafire.com/
Bunun dışında genel bilgi vermek gerekirse;
Dediğin gibi bir süre Champion ( Dota'da hero ) var. Yanlız burda ki fark burda ilk başta bütün Championları seçemiyorsun... Her hafta ( salı günleri değişmek üzere ) sana 10 tane (yanlış hatırlamıyorsam 10 idi ) seçebilceğin champion veriyor... Bunların dışında bu championları satın da alabilirsin..
Satın almak deyince gözün korkmasın iki şekilde satın alma var..
1:Hesaba para yatırarak aldığın puan ki Bu "Riot Points" = (Rp)
2:Oyunda oynayarak kazandığın puan Bu da "İnfluence Point" = (Ip)

Championunu belirledim diyelim Oynamaya başlıyacaksın..

Oyun seçenekleri var.. İlk olarak Tutorials ile başlayarak oyunun oynanışı hakkında genel bir bilgi alıyorsun
Daha sonra Co.op Vs Al moduna girerek kendi takımın senin gibi playerlardan karşı rakip ise bilgisayarlardan oluşan botlara karşı kapışabilirsin.. Öğrenmeyi arttırmak için..
Bunun dotadan kolay yanı Hangi championu alırsan al skilleri kullanmak için başvuracağın tuşlar sabit. "Q-W-E-R" Skillerin yanında 2 tane de spell hakkın var.. Bunlarda " D-F" tuşlarında sabittir..
İtem alımı daha basit.
Lvl sistemi var ama merak etme serverı otomatık bilgisayar ayaarladığı için lvl seviyesine göre oyunlara atıyor...
Lag diye bir olay yok.. Oyundan düşsen bile tkrardan bağlanabiliyorsun.
Şimdilik aklıma gelen şeyler bunlar... İlk baştada dediğim gibi Mobafire sitesinde bütün Championlar hakkında baya derecede açıklamalar yapılmış.. Onlara bakarak neler kasıldığını öğrenisin...

"Lag diye bir olay yok" hariç hepsine katılıyorum :)

---------- Post added at 10:03 ---------- Previous post was at 10:01 ----------

Ayrıca skillerini ne kadar mesafeden kullanabileceğini görebiliyorsun.

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
biraz geç olmuş(veya ben geç görmüşüm) ama teşekkürler bilgilendirme için :) Bana biraz karışık geldi pek sarmadı açıkçası.Bana şöyle daha kanlı canlı oyunlar lazım :P

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Valla bu Dota ve LöL'den çok gıcık kapıyorum. Hiç bir manası anlamı olmayan oynayanları kendine bağlayan saçma sapan bir oyun. 2 tane arkadaşımın üniversite hayallerini bitirdi bu LöL.

Wolfintheparty

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla bu Dota ve LöL'den çok gıcık kapıyorum. Hiç bir manası anlamı olmayan oynayanları kendine bağlayan saçma sapan bir oyun. 2 tane arkadaşımın üniversite hayallerini bitirdi bu LöL.
amaç zaten zevk alıp zaman geçirmek abartarak geleceğini mahvetmek değil onlar biraz abartmışlar hem bu manada güzel bi oyun varmı senin beğendiğin ?

RaMZeN

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Öncelikle LöL değil LoL :D Ayrıca bize değil arkadaşlarına söyle onu hiç mi iradeleri yoktu bir oyun için üniversite hayallerini bitirdiler.

bynogamekrhn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bynogame League of Legends riot points Satışı

Merhaba

ByNoGame® olarak uzun zamandır League of Legends riot points bir çok player biliyor.
Bilmeyen kullanıcılar için bu başlığı açmak istedik. Oyuncular bize para yatırarak uygun fiyatlara League of Legends riot points sahibi olabilirler.[/COLOR][/center]

An İtibariyle Siteden Kopyaladığımız Fiyatlar ise Şöyledir.

839 Riot Points 15 TL

1779 Riot Points (1677+102) 30 TL

3612 Riot Points (3354+258) 58 TL

6451 Riot Points (5870+581) 100 TL

9305 Riot Points (8400+905) 145 TL

Örnek : 548547

Siz de binlerce satış yapmış bu markanın tadını çıkarın.