LCD TV'De USB ile Film nasıl izlenir?

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
USB den veya Hard Disk ten baglayip FILM (HD,3D) Nasil izlenir?

Filmi nerden indiriyorsunuz? (bildiginiz guzel bir site var mi?)

Indirecegim film hangi formatta olmali?

Indirdik USB ye attik Taktik USByi simdi ne yapmaliyiz?

Sorulari cevaplandirirsaniz cok mutlu olurum simdiden cook tesekkurler :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Tv'de Usb girişi yoksa ek aparat almanız lazım şuradaki linkten güzel bir cihazı inceleyebilirsin.

Filmleri torrent sitelerinden veya film indirme sitelerinden indirebilirsin. Ayrıca aylık 10-15 tl gibi bir ücretle vip üyelik alıp hd filmleri yüksek hızlarda indirebilirsin.

İndireceğin filmin formatı cihazın desteklediği formatlarda olmalı genellile avi,mp4,mkv,wmv ve benzeri formatlar kullanılıyor.

Eğer yukarıdaki gibi bir cihaz alırsan usb'yi taktığında cihaz otomatik algılar ve filmleri seçeceğin ekran gelir kumanda ile filmi seçmek kalıyor sana eğer tvde varsa usb girişi yine tvnin kumandası ile usb klasörüne girip filmi açman gerekecek.

Ayrıca ilk başta verdiğim linkteki üründen daha ucuz ürünler bulabilmen mümkün tabi :)

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
Tv'de Usb girişi yoksa ek aparat almanız lazım şuradaki linkten güzel bir cihazı inceleyebilirsin.

Filmleri torrent sitelerinden veya film indirme sitelerinden indirebilirsin. Ayrıca aylık 10-15 tl gibi bir ücretle vip üyelik alıp hd filmleri yüksek hızlarda indirebilirsin.

İndireceğin filmin formatı cihazın desteklediği formatlarda olmalı genellile avi,mp4,mkv,wmv ve benzeri formatlar kullanılıyor.

Eğer yukarıdaki gibi bir cihaz alırsan usb'yi taktığında cihaz otomatik algılar ve filmleri seçeceğin ekran gelir kumanda ile filmi seçmek kalıyor sana eğer tvde varsa usb girişi yine tvnin kumandası ile usb klasörüne girip filmi açman gerekecek.

Ayrıca ilk başta verdiğim linkteki üründen daha ucuz ürünler bulabilmen mümkün tabi :)

Benim LCD USB girişli ben sadece hangi formatla film izleyebilirim yada internetten film indiriyim AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB, MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4, AVC, VC-1), MP4/MOV (MPEG4, h.264), M2TS, WMV9, FLV (h.264) bu formattakilerin hepsi usb deki filmleri okur demi ?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Benim LCD USB girişli ben sadece hangi formatla film izleyebilirim yada internetten film indiriyim AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB, MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4, AVC, VC-1), MP4/MOV (MPEG4, h.264), M2TS, WMV9, FLV (h.264) bu formattakilerin hepsi usb deki filmleri okur demi ?

okur

HunterCurse1

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Konu hortlatmaca :D :D
İnternetten indirdiğim birkaç filmi Tv de USB yardımı ile izledim ama şimdi indirdiğim filmleri izleyemiyorum.Başka videoları izleyebiliyorum ama yeni indirdiğim filmleri izleyemiyorum(Hepsi MP4 formatında) ne yapabilirim ?

ismailalioglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhanalar.
Konuyu hortlatasim geldi :)
Sorum su, usb ile film izlemede hic bir sikintim yok. lakin cogu filmlerimde 2 dil secenegim mevcut. Tvden film izlerken bir turlu ingilizceden turkceye gecemiyoum. Bu konuda yardimci olabilecek varmidir?