Lcd monitör tavsiyesi

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Alabiliyorsan Samsung, LG,Philips falan al. Yok fiyatı iyi hoşuma gitti diyorsan alabilirsin. İşini görecektir. Acer garanti anlamında diğer markalardan geridedir söyleyim.

ihty

Asistan
Reaksiyon puanı
12
evet fiyat olarak iyi geldi.pcde pshop internet ve tv izleme amaçlı kullanacagım.teknik özellikleri nasıl acaba?

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Berk önerdiğin mönitör acer'in 2 katı fiyata sahip :D

kardeş sen dediğimiz markalara bak. uygun gördüğün ürün olursa link ver bakalım. gösterdiğin Acer'ın o modeli VGA girişe sahip. panel kalitesi çokta iyi değil o modellerin. vatan'dan alırsan (topkapı) sana bir kaç isim vereyim. gittiğinde yardımcı olurlar. orada yakından görürsün, çalışırken bakar alırsın.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
18,5 oldukları için hiç bakmadım. bunlar hiiç kulanışlı değil. hele acer'ı unut. Orada ilker diye bi arkadaşım var. Mönitör bölümünde. bir daha gidersen gökhan yönlendirdi de. istediğin fiyata yakın en iyi modeli gösterecektir.

ihty

Asistan
Reaksiyon puanı
12
18,5 oldukları için hiç bakmadım. bunlar hiiç kulanışlı değil. hele acer'ı unut. Orada ilker diye bi arkadaşım var. Mönitör bölümünde. bir daha gidersen gökhan yönlendirdi de. istediğin fiyata yakın en iyi modeli gösterecektir.
teşekkürler kardeşim.dün elektrikler kesildigi için cevap yazamamıştım.yardımlar için sagol haftaya izin günümde vatana gidecegim...

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
bundan sonra vatana gidince hemen ilker'i buluyoruz
Gökhan gönderdi diyoruz :D

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
süppeeeer çözünürlük kontrast oranı standartların üzerinde fiyatı da çok iyi ama kalite ve garanti deneyimim olmadı:w00t::drool: kesinlikle süpeeer

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
bundan sonra vatana gidince hemen ilker'i buluyoruz
Gökhan gönderdi diyoruz :D

Hasan Vatan'da (vatan'ın sahibi) foruma girip okuyorsa sizi kapıda karşılar söyleyim :D bu arada ilker sadece monitör bölümünde. başka bir şey alacaksınız başka isimler verebilirim :D

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Hasan Vatan'da (vatan'ın sahibi) foruma girip okuyorsa sizi kapıda karşılar söyleyim :D bu arada ilker sadece monitör bölümünde. başka bir şey alacaksınız başka isimler verebilirim :D

Biz vatan'ı çok severiz ailecek hep ordan alışveriş yaparız zaten
Hasan Bey'e de saygılar :D

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
evet orada. ne lazımdı :D
bir not: hafta sonu gitmeyin. hafta sonu dolar kurunun mağazada en yüksek olduğu zamandır. misal hafta içi dolar kuru 1.48 ise, hafta sonu vatan bunu en az 1.52'ye çekiyor..

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33

Sen liste yap bize abi biz listeyle gidelim yada megafondan direk tüm mağazaya GÖKHAN ABİ GÖNDERDİ diyelim fena mı olur :D

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Ben 18.5 kullanıyorum çok da memnunum. :) Benim kullandığım LG w1943sb
Bununla aynı kasa:
VATAN COMPUTER - LG - 18.5" W1943SB-PF GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR - Monitör

Ferrariye binene kadar Kartal iyi sanırsın. Kişisel zevkine de uygun olabilir ama 18,5'lar çok basık. hadi lg'nin ki Acer'in modeline göre daha iyi. Piano Black kasa, hoş duruyor. ama kapalıyken :) çözünürlük değerleri çok ters. 1366*768. ben çok özel bir gerekçe olmadıkça önermiyorum. ne oynadığınız oyun tam oturur, nede günlük kullanım da verim alırsınız. bana göre en iyi modeller 20" olanlar. nokta aralıkları en küçük olan modeller bunlar. bu da 1680*1050 çözünürlüğü net bir şekilde vermesi anlamına geliyor. Bunlar kişisel düşüncelerim. Herkesin zevki kendine..

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ferrariye binene kadar Kartal iyi sanırsın. Kişisel zevkine de uygun olabilir ama 18,5'lar çok basık. hadi lg'nin ki Acer'in modeline göre daha iyi. Piano Black kasa, hoş duruyor. ama kapalıyken :) çözünürlük değerleri çok ters. 1366*768. ben çok özel bir gerekçe olmadıkça önermiyorum. ne oynadığınız oyun tam oturur, nede günlük kullanım da verim alırsınız. bana göre en iyi modeller 20" olanlar. nokta aralıkları en küçük olan modeller bunlar. bu da 1680*1050 çözünürlüğü net bir şekilde vermesi anlamına geliyor. Bunlar kişisel düşüncelerim. Herkesin zevki kendine..

Benim monitörün çözünürlüğü 1360*768 :mrgreen: Benim bütcem 200 tl kadardı. Bende Lg tercih ettim.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Bütçene en uygun buysa hayırlı uğurlu kardeşim. Ben de vatanda çalışırken bir gün bir geldik philips'in monitörlerinde yarı yarıya fiyat kırmışlar. öyle kaptım bi tane 20". 260'a geldi. normalde 550'liralık ekran. Yoksa tüplüyle devamdı valla :D

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bütçene en uygun buysa hayırlı uğurlu kardeşim. Ben de vatanda çalışırken bir gün bir geldik philips'in monitörlerinde yarı yarıya fiyat kırmışlar. öyle kaptım bi tane 20". 260'a geldi. normalde 550'liralık ekran. Yoksa tüplüyle devamdı valla :D

Öğrenciyiz biz bu kadar oluyor :D Bende Samsung 793df den bıktıydım da aldım :D

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
aynı monitörleri kullanıyormuşuz :D bende de samsun 793 df vardı...