endexus
Asistan
Bu görsel de LCD, IPS, TFT, OLED, AMOLED, Super Amoled, Mikro Led ekran'ı anlattım ayrıca, piksel, inç ve panel nedir? sorularına cevap vermeye çalıştım
Oyun meraklıları hazır olun! 2020 de 8K ekranda PUBG keyfi başlıyor!
teknoloji gelişiyor kuşlar uçuyor![]()
8k 2020 de değilde 2023 gibi ancak Türkiye'de olur herhalde... Zira hala 4k tvler bile yaygınlaşmadı, fullhd zamanın tv standardı yeni oldu diyebilirz.
Sizi bilmem de,8k 2020 de değilde 2023 gibi ancak Türkiye'de olur herhalde... Zira hala 4k tvler bile yaygınlaşmadı, fullhd zamanın tv standardı yeni oldu diyebilirz.
2K çok yaygın evet ve 4K da azımsanamayacak kadar çok artık kimse tüplü tv nin yüzüne bakmıyor en basitinden FHD LCD alıyor herkes, neticede cep telefonları 2000 lira gibi bir rakamı öyle ahım şahım bir rakam olmaktan çıkarttı adam cebindeki telefona 3000 verince haliye 1500 tv ye verirken acımıyor herkes yakından takip ediyor.Sizi bilmem de,
Ben nereye gitsem evde 4K TV var. Ben oldukca yaygin oldugunu dusunuyorum artik.
Hmm...Elon Musk ,Bill Gates, Steve, Jobs ....8k yayını evdeki tv boyutlarında izlersen pek de bir şey anlamazsın.
8k yayının anlamını bulabilmesi için sinema perdesi bogutlarında ekrana ihtiyaç duyarız.
Kaç kişi evinde o boyutta tv bulundurur?
Fikrimi söylemek istiyorum. Bu kadar çok video izlenmesinin sebebi "okuma üşengeçliği" yahut okumak alışkanlığının olmamasıdır. O vakit bu videoların bir web makalesinden farkı yoktur. Eğer kendiniz "kendi sesinizle" anlatarak, dahası güzel bir arka planda -beytaz fon kartonu üstü olabilir- göstererek video çeker iseniz, harika olur. Başarılar dilerim.
başarılar dilerim.Nezaketine çok teşekkür ederim kardeşim, güzel düşüncelerin isabetli zaten bahsettiğin şeyi yapıyorum kanalımdaki videoları incelersen tamamı olmasada gsm eğitimi üzerine olanlar hep öyle sadece direkt kamera karşısına geçerek yapmıyorum ama kendi sesim, bu konuda açıkcası birinci sınıf işler henüz yapmasamda mikroskop, dremel hobi seti, mini cnc tezgahı vs home servisime ekleyince çok ii kalite tamir videoları yapacağım ve Alman fizikçisi Walter H. Schottky gibi sektörümüze yön veren dehaların biyografilerini de kendi sesimle görselleştirerek yapacağım. Sabah 09:00 aksam 22:00 arası çalıştığım için bunlara anca gece vakit kalıyor daha ii olacak ama teşekkürler.
Örnek:
Hedef 64K ancak bizim daha tamamen yerli bir 4K TV var mı