- Konuyu başlatan
endexus
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 101
Kınamıyorum ama bu Ganalılar bir garip insanlar arkadaşlar. Fenomen olan tabut dansını halayla harmanladım Allah affetsin 

The Man in the Coffin Not Liked This...
Ama Türk Halkı Beğendi![]()
Adamlar ne rahat be ağa. Bu gelenek ölünü diriltip halay çektirir. ?
Kardes o olen kisinin istegiydi galiba boyle tasınmak
Onlarda Gana kökenli kişilerdir mutlaka.benzer danslı,şarkılı cenaze abd new orleans da da yapılıyor...
asıl coffin dance o videoya yapılmalıydı
abicim müQ yapmışsın artık alarmımı bunu yaparım her sabah halay ede ede kalkarımKınamıyorum ama bu Ganalılar bir garip insanlar arkadaşlar. Fenomen olan tabut dansını halayla harmanladım Allah affetsin
Her güne güzel başlamanı dilerim kardeşimabicim müQ yapmışsın artık alarmımı bunu yaparım her sabah halay ede ede kalkarım
Bu incelemeyse ben.....
Bari oynandığını falan çekseydin ya. Canavar olduğunu ispatlamak istiyorsan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben yinede söyleyeyim. Tablet video izlemek için çok iyi ama oyun oynanacaksa ipad daha mantıklı. A10 kullanan ipadler bile pubgde s5e’den daha iyi performans veriyor
Kabalık ettiğimi ben de biliyorum ama içerik yok ki...Görünce öyle şaşırdım kaldım. Bildiğin epey veya gsmarenadan özellikleri koyup son kısmında düşüncelerini yazmışsın. Fiziksel olarak videoda tabletin kamera/ekran/oyun performansını göstermemişsin. Kullandığını bile bilemem ki bunları göstermediğin için.videoyu beğenmeyebilirsin ama bu incelemeyse ben.... demen kabalık. Bu cihazda super amoled ekran var işlemciside çok ii sen pubg oynadınmı peki? eğer oynadım saç baş yoldurdu diyorsan tartışmam seninle ama bu cihazdaki donanım kötü değil kardeşim niye bu kadar gömdünki cihazı?
Kabalık ettiğimi ben de biliyorum ama içerik yok ki...Görünce öyle şaşırdım kaldım. Bildiğin epey veya gsmarenadan özellikleri koyup son kısmında düşüncelerini yazmışsın. Fiziksel olarak videoda tabletin kamera/ekran/oyun performansını göstermemişsin. Kullandığını bile bilemem ki bunları göstermediğin için.
Birde bazı şeyleri fazla övdün. Ekranı müthiş ama işlemci orta segment. Pubg’de 30fps alıyorsa canavar falan değildir. Zaten bu tablet en üst segment falan da değil. Samsung tabletleri arasında Tab s6 (şu anlık) en üst segmentte.
İşlemcisi normal kullanım ve orta seviye oyunlar için gayet yeterli ama ‘pubg canavarı’ veya ‘oyun canavarı’ gibi bir unvan almak için daha iyi bir işlemciye sahip olması gerekir. Dediğim gibi pubg’de en fazla 30fps alabiliyor. Pubg gibi rekabetçi oyunlar için 60fps alabilmek çok,çok ama çok daha avantajlı.
Bu tableti kullanmadım ve kullanmayacağım çünkü
1) Daha iyi bir tabletim var
2)Önceliklerime uymuyor(İşlemci performansı en üst önceliğimdir,s5e’nin işlemcisi bana göre çok yetersiz.
Gsm eğitimi oynatma listesiyle bir sorunun yok ama bu videoyla var.Her daim empati kurmayı düstur edindim güzel cevap verdin kardeşim. Eleştirilerin haklı bu tür videoları alsammı-almasammı ikileminde kalanlara referans olsun diye specification tadında hazırlıyorum. Zamanla aklımda olan şu aslında; bir modeli inceleyeceğim zaman mesela konu kamera ise çıkıcam Çamlıcaya, dalıcam gülhane parkına, sultanahmete, mısır çarşısına işte X modelin kamerası arkadaşlar diyeceğim. Bak o zmn tadından yenmez, eyvallah samimi eleştiriyi nimet bilenlerdenim bu kadar detaylı cevap vermende güzel, kanala abone olur takip edersen diğer en azından ''gsm eğitimi'' listemi incelersen amacımı tam olarak okursun kardeşim.