Lazio'lu oyuncudan ''Taraftarımıza yarı final...''

yaşli çocuk

Profesör
Katılım
17 Ağustos 2011
Mesajlar
4,373
Reaksiyon puanı
11
Puanları
38
Lazio'lu oyuncudan ''Taraftarımıza yarı final...''

Lazio'nun Arnavut oyuncusu Lorik Cana, Roma ile yaptıkları derbi ve Fenerbahçe ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçı hakkında konuştu..

lorik_cana_isimiz_cok_zorlasti13652324190_h1010846.jpg


Lazio'nun Arnavut oyuncusu Lorik Cana, ezeli rakipleri Roma ile yaptıkları maçı değerlendirirken, Fenerbahçe ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçı hakkında da görüş bildirdi.

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Cana, Roma derbisi ile ilgili olarak, "Oyunun belli bölümlerinde maç bizim elimizdeydi ancak birkaç dakika içinde her şey değişti. Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Konsantrasyonumuz üst seviyedeydi. Belki en iyi Lazio değildik fakat çok iyi organize olduk. Şanslar yakalamaya çalıştık, harika bir gol attık ve Roma'ya ilk yarıda fazla pozisyon vermedik" ifadelerini kullandı.

Maçı kazanabilecek duruma geldiklerini ancak son 25 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldıklarını dile getiren Cana, "Maçın sonuna baktığınız zaman beraberlik iyi bir sonuç. Gidişatın birçok kez değiştiği bir akşamdı. Şimdi önümüze bakmamız lazım. Buradan puanla ayrıldık ve şimdi Fenerbahçe'yi düşünüyoruz" dedi.

Derbide kırmızı kart gören Biava hakkında da konuşan Cana, "Biava'nın oyundan ihraç edilmesi kendi hatasından kaynaklandı. Bazen rakipleriniz sizi zor durumda bırakabiliyor. Biava iyi bir maç çıkardı. Umarım aynı takım ruhuyla devam edebiliriz" dedi.

Cana, Fenerbahçe ile yapacakları UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçıyla ilgili şu sözleri kullandı:
"4 günde bir maç yapıyor olsak da, iyi işler yapabiliriz. Fenerbahçe karşısında turu geçmeyi deneyeceğiz. Bu, takımın, taraftarların ve kulübün en önemli hedefi. Taraftarımıza yarı final hediye etmek istiyoruz. Büyük bir yürekle ve fedakarlıkla oynayacağız"

KAYNAK

-Lazio'lu taraftarlar "Hayırlısı be gülüm" moduna geçmişlerdir =)
 

YeniJenerasyon

Asistan
Katılım
3 Haziran 2012
Mesajlar
265
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Gevşemezsek turu rahat geçeriz gibi geliyor. Ama gevşersek 3 yeriz :)
 

friendly

Rektör
Katılım
19 Mart 2009
Mesajlar
11,874
Reaksiyon puanı
671
Puanları
113
Babayı geçersiniz siz Lorik'ciğim :) Turu alan bizim burda Üsküdarı geçti.
 

efka_vasi

Asistan
Katılım
27 Haziran 2011
Mesajlar
355
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
İnşallah turu geçeriz.. Ama futbol bu umarım Tottenham gibi işi zora sokmayız. 1 Gol atmamız lazım ki maç daha rahat izleyelim.. Malum İnter deplasmanda 3-0 yenilip kendi sahasında maçı uzatmaya götürüp uzatmada gol atmasına rağmen gol de yediği için elendi.. Dikkat etmek lazım..
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
Bu adam gs'de oynadığı dönemde bile bu kadar açıklama yaparken görmemiştim, bir haftadır varsa, yoksa Lorik Cana :D herhalde aynı zamanda Lazio'nun basın sözcüsü falan. :)

E tabi umut edeceksin, çünkü umut etmekten başka çare bırakmadık sana.
 

cobra11

Profesör
Katılım
28 Haziran 2009
Mesajlar
4,659
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
bu iş bize bakar, hep bize ters gelmiştir italyan takımları ama inşallah bu sefer bi aksilik çıkmaz ve yarı finale çıkarız. Önemli bir skor avantajı var bunu iyi değerlendirmeliyiz. 1 gol atarsak işi bitiririz büyük ihtimal :)
 
Üst