Lazio Cephesi Patladı! 'Biz Daha Güçlüyüz'

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yav he he.FENERBAHÇEM Sen de az değilsin.Adamlara bastın tokadı.Manyaklaştılar bunlar.İtalyanlara şu Sözümüzüde yazalım.'Haticeye değil neticeye bakalım'

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Yav he he.FENERBAHÇEM Sen de az değilsin.Adamlara bastın tokadı.Manyaklaştılar bunlar.İtalyanlara şu Sözümüzüde yazalım.'Haticeye değil neticeye bakalım'

Abi çıldırmaktan ve çekememezlikten patladılar bence. Kadıköy'de adamların pozisyonu bile yoktu. Ne güçlüsü... ?

İtalya ligini bir fiil takip ediyorum ; Juve ve Milan dişe dokunur top oynuyorlar. İnter dahil diğerlerinin futbolu gerçekten çok kötü.

Eski Çamlar Bardak Oldu... :)

leamistad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçe'nin Lazio ile 1-1 berabere kalarak UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale yükselmesi sonrasında İtalyanlar'ın tek golünü atan Senad Lulic, F.Bahçe'den daha güçlü olduklarını iddia etti.

lulic_43567.jpg

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanşında Lazio ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada İtalyan ekibinin tek golünü atan Senad Lulic, maç sonrasında oldukça sert açıklamalarda bulundu.

Elenmenin sıcaklığı ile agresif sözler kullanan Bosnalı oyuncu, "Çok sinirliyiz, çünkü bizden daha güçlü olmayan bir takıma elendik. Açıkcası, biz tur atlamayı hak etmiştik." şeklinde konuştu.

Maç ile ilgili değerlendirmelerde bulunan 27 yaşındaki oyuncu, "Maçı domine ettik ve ilk maçta da, ikinci maçta da daha iyi oynadık. Şu anda çok ciddi bir sinirle birlikte, büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz. Çünkü elenmeyi hak etmedik" ifadelerini kullandı.

Kaynak

Hahahahha sabahtan beri gülüyorum :mrgreen:

Anlar iddaa ede dursun fenerimiz benficayı parçalasın :) iddaayla bi yere varılsaydı ohoo :) bende google'un seosundan daha çok kazanıyorum iddaa mı yok :) pırt porttt :)))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
adam haklı fenerbahçe ikinci maçta ne futbol oynadı.?
ilk maçtada kırmızı kart kurtardı

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Emre hiç bir Avrupa ligi maçında oynayamaz.Atletico forması giymesinden dolayı.

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Sen ilk maçta 2-0 yenil. Kendi evinde zar zor bir gol bul, sonra biz daha güçlüyüz diye açıklamalar yap. Çizmenin içi alkolle dolmuş anlaşılan.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Tamam, şimdi gidin gücünüzü diğer takımlara da gösterin :D

overclocking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[h=2]Lazio Cephesi Patladı! 'Biz Daha Güçlüyüz[/h]
Ben de cevap veriyorum:

Tamam siz güçlü olmaya devam edin, Biz de yendik...

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Evet siz Daha güçlüydünüz, fakat Fenerbahçe ile hiç karşılaşmamıştınız. :D

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Ben Galatasaraylıyım ama Fenerbahçeyi tebrik ediyorum. O sinirli laziolulara da şunu demek istiyorum. Daha güçlü olan değil golü atabilen yeniyor canımın içi :D