Lazer yazici tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar lazer özellikli tarayici fotokopi özelliği olan fiyat araliği 300 tl önerileriniz varsa arkadaşlar yardimlarinizi bekliyorum simdiden teşekkür :thumbup:

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hp markalara bak derim. Yazıcılarda en iyilerdendir. Bende hp laserjet 1010 var 8 yıldır kullanıyorum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Eskiden olsa ben de HP derdim ama yeni tonerleri tümleşik drumlı ve çipli. Çipli tonerin dolum maliyeti 2 kat artıyor. Hem doluma hem de çipe para ödüyorsun. Ayrıca tümleşik drum bozulunca toneri sıfırlaman gerekiyor. Sana tavsiyem Canon MF-4010 toneri çipsiz ve de harici drum var. Kendim kullanıyorum ve yaşadığım yerin en büyük dolumcusunun tavsiyesi üzerine aldım. Tavsiye ederim..

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Önerileriniz icin sağolun arkadaşlar rabbim razi olsun

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
HP kesinlikle. Ama bizim büroda Samsung yazıcılar da var. Onlardan da memnunum, hatta eve almayı da düşünüyorum
(üzgünüm, fiyat ve model öneremiyorum)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259

mcmhammer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dolum en önemli etken bu noktada. Eğer çok çıktı alınacaksa kesinlikle chip'i olmayan toner kullanan model bul. eratosten'in dediği 1010 serisi efsane bir seridir. Bendeki 340.000 kopyaya ulaştı. Ama artık yok öyle bir model. Tonerde çok uçuk rakamlar dönüyor. Canon 4010 sersini düşünmeni öneririm bende şubelerimde kullanıyorum sıkıntısız bir cihaz ve toner maliyetin az olur. Birde utax markasının yazıcılarını incele derim naçizane.

Reaksiyon puanı
189
Bana sorarsan dolum pek kullanma. Fırınlama ünitesini daha çabuk haşat ediyolar. Ama küçük çaplı bir şey düşündüğün için bu olayı çok da umursaman gerekmez :)

Marka olarak HP öneririm. Hem dolumu kolaydır hem de arıza yapması durumunda diğerlerine göre tamiri daha basittir :)