mehman123
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 15
Intel 9300h işlemcim var çok ısınıyor altını yükseltmek ısıyı düşürürmü ?
Yumurta kabi koyIntel 9300h işlemcim var çok ısınıyor altını yükseltmek ısıyı düşürürmü ?
Ekli dosyayı görüntüle 106385
fan olan kisma degil en alta yani deliklerin bulunmadigi kismami diyosunuz?Intel 9300h işlemcim var çok ısınıyor altını yükseltmek ısıyı düşürürmü ?
tesekkur ederim deniycemYumurta kabi koy
Bir sorun bu kadar detayli anlatilamazdi. tesekkur ederim fikriniz icin.Olur. Mesela seni 1 m² olan bir odada mı daha rahat nefes alırsın 5 m² olan bir odada mı ?
Vakumlu fan dusunuyorum oyuna girdiimde kullanmak sartiyla ayrica altinada yumura kutusu kullanmak ise yararmi sizce ?9300H zaten ısınan bir işlemci. Birde fanların böyle yan yana olduğu tasarıma sahip laptoplar, ayrı ayrı olan tasarımlara göre biraz daha fazla ısınıyor. Soğutucu alırsan 3-5 derece soğutabilirsin.
Fan almaya bütceniz varsa fan alabilirsiniz yoksada bez koyabilirsinIntel 9300h işlemcim var çok ısınıyor altını yükseltmek ısıyı düşürürmü ?
Neden Buraya Yazıyorsun?!Arkadaşlar casper c 300 kullanıyorum 2gün önce sarj lambası yanıyodu ama olmuyodu şarj düşüyodu prize takılı yazıyodu araştırmalarım sonucu aygıt yöneticisinden piilerin sürücülerini kaldırdım açılıyo 5sn açılıyo kapanıyo 3 4 yaptım bilgisayar ne sarj alıyo ne de açılıyo bu konu hakkında yardım...
Termal macun yok bu bilgisayarda. O termal macunu sürmeden asla soğutma sağlayamayacksın. Neden internetten sipariş etmiyorsun. En dandiğini bile alsan yokluktan iyid.r9300H zaten ısınan bir işlemci. Birde fanların böyle yan yana olduğu tasarıma sahip laptoplar, ayrı ayrı olan tasarımlara göre biraz daha fazla ısınıyor. Soğutucu alırsan 3-5 derece soğutabilirsin.
Peki islemcinin frekans kismasi 94 derceye cikarken?9300H, 9750H, 10300H, 10750H. Bunlar için çalışma sıcaklığı 85-97 arasıdır. Sorun yok.