B_Gaming TR
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Cihazımı ilk aldığımda hiç olmayan bir ses bir şey bozulmuş gibi ama cihazda bozulan bir özellik bulamadım ASUS TUF FX705 cihazım belki bilgisi olan vardır diye söylüyorum kapatma düğmesinin bulunduğu yerden geliyor ses dediğim gibi ilk aldığımda yoktu sonradan oluştu bu arada cihazımı bir kere servise yolladım ekran kırılmasından dolayı o da konudan çıkmıyim vınn a benzer bi ses hard diski devre dışı bıraktım olmadı FN+F5 kombinasonuyla fan hızını ayarlayabiliyorum denedim artıyor azalıyor ama o farklı bir ses ve kapansa dahi bu ses devam ediyor bu sesin yakın bir zamana kadar cihaz hareket edince olduğunu sanıyodum ama değilmiş gittikçe artıyor kapatınca cihazı geçiyor ama sonra yeniden oluyor (cihaz açıldıktan bir süre sonra) cihazı yeniden başlatına geçmiyor yani sanırım yeniden başlatınca kapanmayan bir parçadan geliyor eğer isteyen olursa ses kaydınıda atmayı deneyebilirim ilk başta önemli bir şey değilmiş gibi gelmişti fakat şu anda bir şeyin kendini bozma yolunda olduğunu düşünüyorum