Yardım Laptopum şarj almıyor

Wrimus Prime

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Normalde gayet guzel calisan laptopum bugün şarj almamaya basladi ve sarji bitincede kapandi. Suan hiçbir şey yapamiyorum.
Laptop modeli:Msi gf63thin 11uc-616xtr

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,227
Normalde gayet guzel calisan laptopum bugün şarj almamaya basladi ve sarji bitincede kapandi. Suan hiçbir şey yapamiyorum.
Laptop modeli:Msi gf63thin 11uc-616xtr

Laptop pilini çıkartıp öyle dener misin? Belki pili bozulmuştur, eğer pili bozulduysa, normal sarj kablosunu laptopa taktıktan sonra çalışması lazım.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,614
Aşağıdaki linkte bulunan yöntemi denemeni isterdim ama bilgisayarın açılmıyor.
Anlattıklarına bakılırsa, batarya gömülü olduğundan çıkaramayacağın belli. Bu durumda batarya şarj olmasa bile laptopun direkt adaptör bağlandığında elektrik alıp çalışabilmeli. Bu olmuyorsa sorun ya adaptörden ya da laptoptaki dc soketinden kaynaklanıyor olabilir. Bunun kolay yolu yeni bir adaptörle deneme yapmaktır.

Wrimus Prime

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aşağıdaki linkte bulunan yöntemi denemeni isterdim ama bilgisayarın açılmıyor.
Anlattıklarına bakılırsa, batarya gömülü olduğundan çıkaramayacağın belli. Bu durumda batarya şarj olmasa bile laptopun direkt adaptör bağlandığında elektrik alıp çalışabilmeli. Bu olmuyorsa sorun ya adaptörden ya da laptoptaki dc soketinden kaynaklanıyor olabilir. Bunun kolay yolu yeni bir adaptörle deneme
Baska adoptorlerle denedim yine sonuc ayni.