Ekran kartını kasar ?Açar ama ekran kartını kasar. Akıcı oynamayı beklemeyin.
Very Low'da 10 FPS.evet soru yukardaki gibi pc nin özellikleri
NVIDIA GEFORCE GT520 M 1GB
INTEL CORE I 5 2450M
8 GB RAM
eğer açarsa kaç fps alırım
Hayır.Bu Laptop Açarmı ? (Gta 4 veya 5)
işlemci: i3 8145U
E.kartı: UHD 620
Ram: 4GB
SDD: 128Gb
Ne demeliydim zorlar demek oluyor bu kelimede.Ekran kartını kasar ?
GTA 5 -4 açar (Max 10 FPS.)Bu Laptop Açarmı ? (Gta 4 veya 5)
işlemci: i3 8145U
E.kartı: UHD 620
Ram: 4GB
SDD: 128Gb
Gta 4 açmaz mı ?Very Low'da 10 FPS.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır.
Tamam , sakin ol. Anlamadım sadece.Ne demeliydim zorlar demek oluyor bu kelimede.
Gta 4 düşükte kaç fps ?GTA 5 -4 açar (Max 10 FPS.)
GTA4'de pek fark edeceğini sanmıyorum.Gta 4 düşükte kaç fps ?
Şu siteyi önermeseniz mi artık ? Çoğunlukla yanlış gösteriyor.Requirements Test burdan test edebilirsiniz
Yanlış mı ?Şu siteyi önermeseniz mi artık ? Çoğunlukla yanlış gösteriyor.
En son İntel Gma 3100'lü sistemime Far Cry 2 açar diyordu. Evet yanlış.Yanlış mı ?
Yinede arkadaş test etsin denemekten zarar gelmez üstelik baya kullanan var bu siteyi sadece sizde yanlış gösterdi diye herkeste gösterecek diye birşey yokŞu siteyi önermeseniz mi artık ? Çoğunlukla yanlış gösteriyo
Bakmasına gerek yok ki. Gta4'ün optimizasyonu çöp.Yinede arkadaş test etsin denemekten zarar gelmez üstelik baya kullanan var bu siteyi sadece sizde yanlış gösterdi diye herkeste gösterecek diye birşey yok
Bu site gerçekten yanlış gösteriyor ? R3 1200AF , RX570 demek GTA5'in minimum gereksinimini istiyor. Önermeyin şu siteyi. . En yüksek ayarlarda oynuyorum. Neymiş en yüksek için işlemci yetmiyormuş. Cyberpunk için FX 8310'a yükseltmemi istiyor. Bir daha düşünün doğruluğunu...Yinede arkadaş test etsin denemekten zarar gelmez üstelik baya kullanan var bu siteyi sadece sizde yanlış gösterdi diye herkeste gösterecek diye birşey yok
Sitenin sanki reklamını yapıyorum ne gerek var buna şimdi sadece tavsiye verdim arkadaşa bir bilgi kaynağı olur diye herkes yok 30 fps yok açmaz felan demiş birşeye dayanmayarak illa bu siteyi kullan en doğru site bu felan demişim gibi davranmasanız keşkeBu site gerçekten yanlış gösteriyor ? R3 1200AF , RX570 demek GTA5'in minimum gereksinimini istiyor. Önermeyin şu siteyi. . En yüksek ayarlarda oynuyorum. Neymiş en yüksek için işlemci yetmiyormuş. Cyberpunk için FX 8310'a yükseltmemi istiyor. Bir daha düşünün doğruluğunu...Ekli dosyayı görüntüle 126601
Pardon , sadece sitenin yanlış gösterdiğini göstermek istedimSitenin sanki reklamını yapıyorum ne gerek var buna şimdi sadece tavsiye verdim arkadaşa bir bilgi kaynağı olur diye herkes yok 30 fps yok açmaz felan demiş birşeye dayanmayarak illa bu siteyi kullan en doğru site bu felan demişim gibi davranmasanız keşke