Laptopum çok ısınıyor

kamuran47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar benim dell n5110 inspiron bilgisayarım var fanı tozlanmıstır diye dünüyorumm icini açıcam diyom ama ynlısm bisi yaparım diyeaçmıyorum lütfen cevap verin icini açmadan nasıl tmeizleyebilirim lütfen cevap verin simdiden teşekkürler

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar benim dell n5110 inspiron bilgisayarım var fanı tozlanmıstır diye dünüyorumm icini açıcam diyom ama ynlısm bisi yaparım diyeaçmıyorum lütfen cevap verin icini açmadan nasıl tmeizleyebilirim lütfen cevap verin simdiden teşekkürler

Daha önce laptop içi açmadıysanız açmamanızı öneririm. Çünkü takılan donanımlar masaüstü ile aynı değil ve değişik takılış şekillerinde olabiliyorlar. İçini açmadan en güzel temizleme yöntemi bence şu;

Arka tarafta sadece açılabilen yerleri açın ama donanıma dokunmadan basınçlı hava ile hava püskürtün. İçinde ne kadar toz pislik varsa hepsi çıkar :)

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
E.süpürgesi ile çek :)

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Valla hocam ben içini açmaya üşendiğimden hep o şeklide temizliyorum ve bi problem çıkmadı şu ana kadar :)

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41

Bir bilgisayarcıya giderseniz 10 tl gibi bir ücretle temizletebilirsiniz eğer açmaya cesaret edemiyorsanız :)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Bilgisayarcıya götürme derim. Öyleleri var ki verdiğin paraya seni pişman ederler. Temizlik diye gidersin makine elinde kalır.

kamuran47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkdaslar teşekkürler babamın calıstığı yerde bi bilgisayarcı var baam götürdü 2gün sonra getirdi şu anda çok güzel çalısıyo bilgisayar hiç ısınmıyo ısındığı an fan devreye giryo buz gibi oluyo tekrar teşekkkürler