Laptopta ki windows 7 hatası

Mert Ekinci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben yeni windows 7 indirdim kurdum ama bilgisayarımda ekran soluk önceden vista vardı onun ayar cd'si vardı yapıyordum ama bunun yok nasıl halledeceğiz?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Varsa monitörün sürücüsünü yükleyebilirsin, Vistada kullandığın neredeyse bütün sürücüler Windows 7 için de geçerlidir.
Çözülmediği takdirde, sistem hakkında bilmemiz gerekenleri detaylandırırsan hal-çaresine bakabiliriz.

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
dostum güç seçeneklerine gir orada ekran parlaklığı var onu yükselt düzelecektir

XLİVE

Asistan
Reaksiyon puanı
8
senin internetden indirdiğin windows7 sorunlu genelde internet indirenler bu sorunla karşılaşıyor yok ben kulanacam diyorsa bu programla işini hal edersin ekranın soluk rengini giderebilirsin

Windows Shades ile Windows 7'nizin Rengini Degistirin

Normalde monitörünüz üzerinden degistirebileceginiz renk ayarlarini Windows 7 sistemlerinizde Windows Shades programi üzerinden de yapabilirsiniz. Windows Shades programinin avantaji monitorunuz üzerindeki karisik menülerle ugrasmak zorunda kalmamaniz ve monitorünüzün ayarlarinidan yapabileceginiz degisikliklerden daha etkili ve farkli yöntemleri olmasi.
windowcolor.jpg

Windows Shades programi ile Windows 7 sisteminize belli tonlarda renk verebilirsiniz. Istediginiz rengi daha belirgin hale getirebilir ve temaniz le uyumlu hale getirebilirsiniz. Isterseniz seffaflik oranini da Windows Shades programi üzerinden degistirebilirsiniz.

colorsettings1.jpg

bununla sorunu gidere bilirsin

Download:
http://hotfile.com/dl/71817876/98dddec/WindowShades_1.9.0.1.rar.html

Mert Ekinci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam tamam erken zamanda yazmışım mesajı rise kardeş sana çok teşekkür ederim oldu şimdi bilgisayar ayna gibi çok teşekkür ederim.