Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ben yeni windows 7 indirdim kurdum ama bilgisayarımda ekran soluk önceden vista vardı onun ayar cd'si vardı yapıyordum ama bunun yok nasıl halledeceğiz?
Varsa monitörün sürücüsünü yükleyebilirsin, Vistada kullandığın neredeyse bütün sürücüler Windows 7 için de geçerlidir.
Çözülmediği takdirde, sistem hakkında bilmemiz gerekenleri detaylandırırsan hal-çaresine bakabiliriz.
senin internetden indirdiğin windows7 sorunlu genelde internet indirenler bu sorunla karşılaşıyor yok ben kulanacam diyorsa bu programla işini hal edersin ekranın soluk rengini giderebilirsin
Windows Shades ile Windows 7'nizin Rengini Degistirin
Normalde monitörünüz üzerinden degistirebileceginiz renk ayarlarini Windows 7 sistemlerinizde Windows Shades programi üzerinden de yapabilirsiniz. Windows Shades programinin avantaji monitorunuz üzerindeki karisik menülerle ugrasmak zorunda kalmamaniz ve monitorünüzün ayarlarinidan yapabileceginiz degisikliklerden daha etkili ve farkli yöntemleri olmasi.
Windows Shades programi ile Windows 7 sisteminize belli tonlarda renk verebilirsiniz. Istediginiz rengi daha belirgin hale getirebilir ve temaniz le uyumlu hale getirebilirsiniz. Isterseniz seffaflik oranini da Windows Shades programi üzerinden degistirebilirsiniz.