Laptopların şarjını sömüren şey: HDD

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,098
Bundan 7.30 saat öncesine kadar HDD kullanıyordum laptopumun şarjı ortalama 1.5 saat gidiyordu ve 40 derecede çalışıyordu HDD şimdi ise SSD var şarjını 3 saat önce yaptım ve 3 saattir aralıksız kullanıyorum ne yaptığımıda yazayım:

sdnde gezindim 2 saat 1 saat film izledim.

Aradaki farka bak bee HDD varken 1.30 saat gidiyor dediğimde sadece sdn forumda gezipin video izliyordum :)

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,612
Bundan 7.30 saat öncesine kadar HDD kullanıyordum laptopumun şarjı ortalama 1.5 saat gidiyordu ve 40 derecede çalışıyordu HDD şimdi ise SSD var şarjını 3 saat önce yaptım ve 3 saattir aralıksız kullanıyorum ne yaptığımıda yazayım:

sdnde gezindim 2 saat 1 saat film izledim.

Aradaki farka bak bee HDD varken 1.30 saat gidiyor dediğimde sadece sdn forumda gezipin video izliyordum :)
Şarjda pc kullanan ben mutluyum :D

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,612
Bi ssd lazım benim pc ye de alırım bi ara
Mesaj otomatik birleştirildi:

ofiste tamamen fişe takılı kullanıyorum ama evden çalışmaya başlayınca bataryanın önemini daha iyi anladım.
zaten benim pilin ömrü kalmadı çıkartınca 97 den başlıyor 1 saat anca dayanıyor

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,098
Hdd bilgisayarın en büyük darboğazıdır.
bana ssd denip duruluyordu sinirleniyordum şimdi HDD lafını duyunca tepem atıyo ssd gelince direk windowsu kurdum rahatlamak için hddnin içindeki diski patlattım yani yuvarlak bir şey var onu bir kırdım saçıma kadar minik minik cam parçasına benzer şey oldu.

Bi ssd lazım benim pc ye de alırım bi ara

zaten benim pilin ömrü kalmadı çıkartınca 97 den başlıyor 1 saat anca dayanıyor