Laptop'da yavaşlama sorunu

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Arkadaşlar dün gece itibari ile aniden gelişen çok kötü bir sistem yavaşlaması oldu sdn'ye bile zor giriyorum şuan 1 klasör 3-4 dk.'da açılıyo,hiç bir işlem yapılmıyo.Bunun nedeni ne olabilir nasıl kurtulabilirim Laptop kullanılmaz hale geldi..(Acer Aspire 9523WSMİ):helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie:
Bu arada windos kenar çubuğundan baktım cpu kullanımı %100 Kullanımda ???

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
niye her fırsatta windows 7 nin propagandasını yapıyon Maaş mı alıyon microsofttan yoksa :D

ayrıca beta olan bi işletim sistemini nasıl kur diyebilion onuda çözemedim :hammer:

Beta meta ama xp'ye bin basar..:D

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar dün gece itibari ile aniden gelişen çok kötü bir sistem yavaşlaması oldu sdn'ye bile zor giriyorum şuan 1 klasör 3-4 dk.'da açılıyo,hiç bir işlem yapılmıyo.Bunun nedeni ne olabilir nasıl kurtulabilirim Laptop kullanılmaz hale geldi..(Acer Aspire 9523WSMİ):helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie:
Valla sorunun kaynağını bulmak zor en son ne yaptın bilgisayarda durduk yere mi oldu ?

Virüsde olabilir başka bişeyde olabilir sebep

Bu bilgilerle çözüme ulaşmak zor

Sistem geri yükleme yap En basit çözüm

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sen bilgisayarını kullanmazken yani sistem boşta iken cpu kullanımı %100 ise, ya bir program kısır döngüye girmiştir(programlama ile ilgili programlar mesela matlab vs.) yada trojan-virüs tarzı zararlı yazılımlar sistemde cirit atıyordur.. eğer işlemciyi %100 kullanan exeyi buraya yazarsan daha iyi yardımcı olunabilir..

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Güvenli Kipte Aç İşlemci Kullanabilirliğine Bak.!

Büyük ihtimal Bu tip Sorunlar virüsler le alakalıdır .

Kaspersky 2009 ile Pc ni Tarat ve Temizle . Ensonda Malware Antibyt's ile son bir temizlik daha yap . Sorunun sanırım halolur

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
arkadaşım bence hiç uğraşma. önemli bilgilerinin yedeğini al format at. çünki ne kadar düzeltirsen düzelt sorunun ciddi gibi. bu arada vista güzel zaten sp 2 çıktı çıkacak ama inan bana Win 7 betadan çok daha ilerde. Şu an Vistadan 10 gömlek üstün. Burada propaganda değil de tecrübeli olarak konuşuyoruz. ama yine de son karar senin. kolay gelsin

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
tüm öneriler için teşekkürler arkadşlar :) şuanlık sistem geri yükleme ile durumu kurtardım ama dediklerinzi uyguluycam
bu arada kaspersky mi nod32 mi ? hangisi daha iyi
kaspersky için son sürüme nereden ulaşabilrim? yasak sa özelden yollayabilirseniz sevinirim :)

birkanates

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en son yukledigin programi kaldir , comodo system cleaner ile sistemini temizle , virus programini degistir , cc cleaner kullan bunlarda olmazsa ctrl+alt+del den calisan programlarina bak hangisi daha cok yavaslatiyorsa ordan belli eder kendini bunlarida yapinca olmazsa bas formati ....

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
tüm öneriler için teşekkürler arkadşlar :) şuanlık sistem geri yükleme ile durumu kurtardım ama dediklerinzi uyguluycam
kaspersky için son sürüme nereden ulaşabilrim? yasak sa özelden yollayabilirseniz sevinirim :)
kaspersky en iyisi ama ben -virüssüz- tam sürümünü bulamadığım için f-secure kullanıyorum. Bundan memnunum 3 ay lisanslı temiz hızlı... süper.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
kaspersky en iyisi ama ben -virüssüz- tam sürümünü bulamadığım için f-secure kullanıyorum. Bundan memnunum 3 ay lisanslı temiz hızlı... süper.
f-secure bir araştırıyım bu olaydan sonra ciddi bi anti virüs değişikliğine gitmem gerek anladım....

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131

Kaspersky Internet Security 2009 v8.0.0.506

Buyur Burdan ulaşabilirsin .! Şu anki Antivirüslerin ilk 3ünden biridir .!

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493

Kaspersky Internet Security 2009 v8.0.0.506

Buyur Burdan ulaşabilirsin .! Şu anki Antivirüslerin ilk 3ünden biridir .!
Teşekkürler... bu arada Portable CSSource yüklemiştim sildim fakat bir türlü kaldıramıyorum bilgisayarda bulunmasada faal olarak gözüküyo!
270183Adsiz.jpg

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
hacı o csrss.exe işlemi windows'un işlemi.
system diye de bas bas bağırıyo zaten.
oyunlarda filan kullanıcı adın yazar. elleşme fazla.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
o güzümden kaçmadı ancak portable css de kurulum exe.dede aynı isim vardı :|

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Teşekkürler... bu arada Portable CSSource yüklemiştim sildim fakat bir türlü kaldıramıyorum bilgisayarda bulunmasada faal olarak gözüküyo!
270183Adsiz.jpg

Windows Install Cleaner Programını Yükle . Bununla Yapışık kalan Girdileri Rahatlıkla Silebilirsin . Ama Silerken Çok dikkatli ol Yanlış Bir Girdiyi silme .!

selim93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uğrşırsın ama hiç uğraşmaya deymez format at gitsin