Laptopa taktığım kulaklıktan boğuk ses geliyor...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Marcelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Marcelo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Nokia telefon kulaklığını laptopa takıyorum ses cızırtılı geliyor tam net gelmiyor. Fakat kulaklığın tuşuna basılı tuttuğum zaman ses normal ve kaliteli olarak geliyor. Sorun nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Kulakligi ileri geri oynatin net bir ses yakalarsiniz buyuk ihtimal. Sebebini bilmiyorum ben de yasadim kulaklik girisindeki cizgilerle falan ilgisi var sanirim bide mikrofonlu kulaklik falan olmasiyla..

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bilip bilmeden yazılmış bir yorum.., nokia kulaklıkları başka telefonlarda vs kullanamazsın 3 kanal (R,L,mic) bulundurmasını beceremeyen bir kulaklık... Hem düzgün ses verse çok farklı olmaz at çöpe 5-10 liraya düzgün bir şey al

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Ben Nokia kulakligimi baska akilli telefonlarda kullandim bir sorun yasamadim..

Marcelo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilip bilmeden yazılmış bir yorum.., nokia kulaklıkları başka telefonlarda vs kullanamazsın 3 kanal (R,L,mic) bulundurmasını beceremeyen bir kulaklık... Hem düzgün ses verse çok farklı olmaz at çöpe 5-10 liraya düzgün bir şey al
Koskoca nokianın kulaklığına bak arkadaş. Tuşa basılı tutuyorum sen normal geliyo. Sağol usta..

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ben Nokia kulakligimi baska akilli telefonlarda kullandim bir sorun yasamadim..

Senin bahsettiğin bu olabilir bu dönüştürücüye sahip farkındaysan;
22690-handsfree-headset-earphone-hs-45-ad-54-nokia-n95-n81-n82-3.jpg

Ama arkadaşınki muhtemelen bu;
1353245043_457309949_1-Pictures-of--original-nokia-earphone.jpg

2. resimdekini 4-5 farklı telefonda denedim elbet biri destekler diye olmadı, durum aynı düğmeye basınca ses düzgün. Öte yandan 1.resimdeki aparat hala durur :D

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
aynı sorunu bende yasadım genelde mıc. li kulaklıklarda oluyor. Az kaldı makineyi kıracaktım. sonra dan yeni bir kulaklık alarak çözdüm olayı :D

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Hayir donusturucu yoktu Nokia 701 ile verilen normal bir kulaklikti mikrofonlu, tuslu.. Samsung Wave I ve II'de denedim sikintisizdi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu mic i nası kapatıcaz kulaklığın bulamadım bendede var aynı lanet kulaklıktan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de oldu kulaklığı 7+1 sistem olarak görüyor olabilir bilgisayar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kullanamazsınız buda nokianın ne kadar kötü bir maka olduğunu gösterir,eziyet çekiceğinize alın 10 tl gerçi onlarda 2-3 ay sonra deformasyona uğruyor ama en iyisi 50-60 liraya kaliteli birşey alıp aylarca kulanmak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
herkez yanlış söylüyo o düğmenin amacı her iki hopölere eşit ses dağıtmasını sağlıyor eğer basılı tutmak istemiyorsan ses ayarlarından dengeyi tek bir hopörlere ayarla :biggrin::biggrin::biggrin:

canali1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim kulaklıktada böyle bir sorun vardı düğmesine basınca ses yükseliyordu. Çözümü çok basit aslında düğmeyi söküyorsunuz yani içindeki anahtarı, kabloları direk bağlıyosunuz. İçinde bir tane microfon oluyor benim kulaklıkta vardı onu kestim attım.anahtara bağlı (4 tane kablo var ama birini bağlamıyorsunuz microfon için sanırım diğeri) 3 tane kabloyu küçük bir panele lehimledim sorun düzeldi lehim makinesi varsa 10dakikada yaparsınız. Panel dediğim de anahtarın içinden çıkardığım küçük demir parçası, lehimledikten sora kapağını kapatın normal kullanmaya devam edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler casper notebook var video müzik felan dinlerken çızırtı geliyor arada kulaklıgı takıyorum kulaktıktada yapıyor aynı sorunu sizce sebebi ne olabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iluv marka bir kulaklık lap top a taktım aynı şekilde boğuk bir ses geliyor,ses kartını kaldırıp yenı bir tane yükledım yine aynı yardımcı olurmusunuz lütfen

Bedirhano61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkez yanlış söylüyo o düğmenin amacı her iki hopölere eşit ses dağıtmasını sağlıyor eğer basılı tutmak istemiyorsan ses ayarlarından dengeyi tek bir hopörlere ayarla :biggrin::biggrin::biggrin:
Çok sağol kardeşim