Casper Nirvana c800 yardımcı olursanız sevinirim.içinde belli yerlerine sıvı temasını gösteren tiketler koyuyorlar onunla anlaşılır garantisi var mı? maka,model ne?
Şuanlık bir sıkıntı yok ama emin olmak istiyorum.Tuş takımların bozulur, oksitlenme yapar .
Dostum sana bir sorun yokmuş gibi gözüküyor olabilir. Fakat dediğim şey yani oksitlenme yaparsa ileri zamanlarda sıkıntı çıkarır servise vermeni öneririm.Casper Nirvana c800 yardımcı olursanız sevinirim.
--- Gönderi Güncellendi ---
Şuanlık bir sıkıntı yok ama emin olmak istiyorum.
Oksitlenme tam olarak nerelerde olur ? Bir de zaten su girmiş olsa laptobun hiç açılmaması lazım değil mi ?Dostum sana bir sorun yokmuş gibi gözüküyor olabilir. Fakat dediğim şey yani oksitlenme yaparsa ileri zamanlarda sıkıntı çıkarır servise vermeni öneririm.
Oksitlenme dediğim ''Paslanma'' olayıdır. Mesela anakarta su gelirse oksitlenme yapar buda hemen belli etmez kendini ileride acısını çıkarır. Laptopun açılmaması için bir sürahi su dökmeniz gerekiyor herhaldeOksitlenme tam olarak nerelerde olur ? Bir de zaten su girmiş olsa laptobun hiç açılmaması lazım değil mi ?
Daha bilgisayarıma su değmedi zatenOksitlenme dediğim ''Paslanma'' olayıdır. Mesela anakarta su gelirse oksitlenme yapar buda hemen belli etmez kendini ileride acısını çıkarır. Laptopun açılmaması için bir sürahi su dökmeniz gerekiyor herhalde![]()
Altından girerse ise laptopun tüm donanımı orda olduğu için laptopa zarar verebilir. döküldüğü zaman pilini çıkart açabiliyorsan içinide açarsın ve fön makinesiyle yaklaşık 30 dakika veya 1 saat iyice kurutmaya bak. Ama eğer sorun çıkartırsa servis yoluDaha bilgisayarıma su değmedi zatenmeraktan sormuştum. Peki laptobun altından girerse ne yapmalı ?