laptopa su döküldü

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
laptopa su döküldü klavyeye kuruttum iyici içinde kalmış mıdır? şuan çalışıyor suyu dışarı atması için fanlarını calıştırdım su itici ses açtım içinde kalmış olabilir mi sonradan bozulur mu acil cevap lütfen daha yeni aldım
laptop:https://www.google.com/aclk?sa=L&ai...hUKEwirxo3Rio_vAhWwtIsKHRJlCwUQ2CkIzwQ&adurl=
Bir süre bekle belki içinde kurumayan kısımlar vardır.Ondan sonra denersin bir sıkıntı yaşarsan bilen birisine göster ya da garantiye ver.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,672
laptopa su döküldü klavyeye kuruttum iyici içinde kalmış mıdır? şuan çalışıyor suyu dışarı atması için fanlarını calıştırdım su itici ses açtım içinde kalmış olabilir mi sonradan bozulur mu acil cevap lütfen daha yeni aldım
laptop:https://www.google.com/aclk?sa=L&ai...hUKEwirxo3Rio_vAhWwtIsKHRJlCwUQ2CkIzwQ&adurl=
başlıkta acil gibi kelimeler kullanılması yasak. Ayrıca sonradan bozulma ihtimali var oksitlenebilir. Eğer üzerinden zaman geçtiyse işiniz zor.

isa başak

Asistan
Reaksiyon puanı
127
başlıkta acil gibi kelimeler kullanılması yasak. Ayrıca sonradan bozulma ihtimali var oksitlenebilir. Eğer üzerinden zaman geçtiyse işiniz zor.
anında kuruttum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir süre bekle belki içinde kurumayan kısımlar vardır.Ondan sonra denersin bir sıkıntı yaşarsan bilen birisine göster ya da garantiye ver.
garantiye girer mi

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
4-) Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması gerekmektedir. "Yardım", "İmdat", "Acil yardım edin" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir. Başlık ne kadar açıklayıcı olur ise o kadar ulaşılabilir olacağını unutmayınız.
Bu sebeple başlığınızı düzenledim. Lütfen daha dikkatli olalım :)

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,672
anında kuruttum

garantiye girer mi
Garantiye almama ihtimalleri var. Kullanıcı hatası deyip geri yollarlar çok büyük ihtimalle ki haklılar. Yapabilecek bir şeyin yok hızlı kurutmuş olsan da parçalarının bozulma ihtimali hala var.

isa başak

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Garantiye almama ihtimalleri var. Kullanıcı hatası deyip geri yollarlar çok büyük ihtimalle ki haklılar. Yapabilecek bir şeyin yok hızlı kurutmuş olsan da parçalarının bozulma ihtimali hala var.
Bir bardak su dokulmedi cok az sıçradı üstüne

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,672
Bir bardak su dokulmedi cok az sıçradı üstüne
O zaman sıkıntı yok.

Laptopa su dökülde denince aklımıza hemen bardak döküldü gibi geliyor sizde detay belirtmediğiniz için cevaplar yanlıştı.