Yardım Laptopa Mining Virüsü Bulaştı

MuscleBooy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Laptopumda StartMenuExperience.exe, taskhostw.exe, TextInputHost.exe ve belkide virüs olduğunu bilmediğim birçok program çalışıyor.Malvarebytes kullandım ancak virüsü bulamadı şuan ise tam tarama karpersky çalıştırıyorum. eğer bu da çalışmazsa başka önerdiğiniz birşey var mı?

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Hiç uğraşma direkt olarak format at bence, illa bir yere kendini kopyalamıştır. Her sildiğinde tekrar gelecektir.

ExperttGamer

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
15
pc güvenli modda başlat ardından interneti el ile kesip hemen malwarebytes ile tam tarat

MuscleBooy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hiç uğraşma direkt olarak format at bence, illa bir yere kendini kopyalamıştır. Her sildiğinde tekrar gelecektir.
Ytde bir tutorialdan media creation toplu kullanarak format atmıştım. aynısı yapsam sizce işe yarar mı?

Janberk

Asistan
Reaksiyon puanı
232
Bahsettiğiniz uygulamalar virüsü bulamadığı halde pcde virüs olduğunu nasıl anladınız?

MuscleBooy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

MuscleBooy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
virüse göre çeşidine göre değişir kopyalandığını nerden biliyon ama eğer önemli dosyaların varsa yukarda yazdığımı uygula yoksa zaten format at
tamamdır teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

virüse göre çeşidine göre değişir kopyalandığını nerden biliyon ama eğer önemli dosyaların varsa yukarda yazdığımı uygula yoksa zaten format at
bahsettiğim şekildeki formatı tekrar uyguladım ve aynı dosyalar devam ediyor sistemimde bulunmaya.

Son düzenleme: