Mrcnzdmr7
Öğrenci
Lenovo z50-75 laptop açılmıyor. Açtığımda lenovo yazısı gözüküyor ordan öteye geçmeden ciuvv diye ses verip kapanıyor(aniden kapanma sesi yani power tuşuna basılı tutup kapatırken de aynı ses çıkar) ve tekrar restart atma döngüsüne giriyor böyle devam ediyor. Bios ekranı filan zaten ulaşamıyorum 3-5 saniyelik bir süreç bu.
power tuşuna basılı tutma, ram temizleme v. b yöntemleri denedim sanırım son çare(donanım sıkıntısı olmadığı barsayımına göre) usb den filan windows yüklemekmidir nedir öyle bir yöntem var o gibi geliyor ama windows cd si veya usb si yok siz ne düşünüyorsunuz?
Eklenti:Bu arada laptop adaptorü yalnızca pil takılıyken algılıyor pili çılardığımda algılamıyor. Menteşeler bozuk bilgisayarı ekranı hareket ettirerek ve pildeyken açabiliyorum sadece. Ana sebep bumu yoksa ayrı bir problem mi emin değilim
@Frosa @rise gardaşlar siz yetkili abilere benziyonuz bi yardım edin yav
power tuşuna basılı tutma, ram temizleme v. b yöntemleri denedim sanırım son çare(donanım sıkıntısı olmadığı barsayımına göre) usb den filan windows yüklemekmidir nedir öyle bir yöntem var o gibi geliyor ama windows cd si veya usb si yok siz ne düşünüyorsunuz?
Eklenti:Bu arada laptop adaptorü yalnızca pil takılıyken algılıyor pili çılardığımda algılamıyor. Menteşeler bozuk bilgisayarı ekranı hareket ettirerek ve pildeyken açabiliyorum sadece. Ana sebep bumu yoksa ayrı bir problem mi emin değilim
@Frosa @rise gardaşlar siz yetkili abilere benziyonuz bi yardım edin yav
Son düzenleme: