- Reaksiyon puanı
- 1,938
Soru yukarda yardımcı olsanız sevinirim
Verdiğin bilgiler sana tavsiye vermemiz için yeterli değil.Soru yukarda yardımcı olsanız sevinirim
Şimdi en baştan anlatayım canlı derse giriyorum wi-fi bağlanıyor ardından alıcı kendini devre dışı bırakıyor etkin olmuyor kapatıp açınca düzeliyor bunun çözümü var mıVerdiğin bilgiler sana tavsiye vermemiz için yeterli değil.
Sistemini yazar mısın?Şimdi en baştan anlatayım canlı derse giriyorum wi-fi bağlanıyor ardından alıcı kendini devre dışı bırakıyor etkin olmuyor kapatıp açınca düzeliyor bunun çözümü var mı
8 GB ramSistemini yazar mısın?
Benim BIOS'u kurdun mu? Sana önceden yazmıştım.8 GB ram
Pegatron A15 anakart
Gt 520 M 1gb
Hd grapichs 3000
Intel core i5 2450 M
500 GB toshiba sata hdd
Valla kuramadim tam kuracaktım babam geldi ve : sen ne yapıyorsun tamirci mısın sen bu çocukları dinleme bu forumdakiler pc yi bozacak . Dedi ve olmadıBenim BIOS'u kurdun mu? Sana önceden yazmıştım.
Güleyimmi üzüleyimmi bilemedimValla kuramadim tam kuracaktım babam geldi ve : sen ne yapıyorsun tamirci mısın sen bu çocukları dinleme bu forumdakiler pc yi bozacak . Dedi ve olmadı
Babandan gizli kur o zaman.Valla kuramadim tam kuracaktım babam geldi ve : sen ne yapıyorsun tamirci mısın sen bu çocukları dinleme bu forumdakiler pc yi bozacak . Dedi ve olmadı
Vallah bende o durumdayım ben pc den anlıyorum babam hep sadece format atmasını bilen arkadaşlarına soruyor herşeyi inatla bu forumdan öğrendiğim şeyleri yapmama izin vermiyor (neyse konu dışına çıkmayalım)Güleyimmi üzüleyimmi bilemedim
Kendisi hep evde ogretmen olduğundan dolayı ve pc yi hep saklıyor yoksa kurmuştum biosuBabandan gizli kur o zaman.
Ben evin içinde telefon parçalıp geri birleştirdim, kimse bir şey demedi.?Vallah bende o durumdayım ben pc den anlıyorum babam hep sadece format atmasını bilen arkadaşlarına soruyor herşeyi inatla bu forumdan öğrendiğim şeyleri yapmama izin vermiyor (neyse konu dışına çıkmayalım)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendisi hep evde ogretmen olduğundan dolayı ve pc yi hep saklıyor yoksa kurmuştum biosu
Babam dersini bitirsin deneyeceğimaygıt yöneticisine gir
Ağ bağdaştırıcılarına tıkla sonu wi fi adapter ile bitene çift tıkla
sonra sürücüye tıkla sürücüyü güncelleştir
Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara
Bilgisayarımda bulunan kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver de
Her hangi bir sürücüyü seç
ileri diyerek güncellemeyi bitir ben böyle çözüyordum işe yarar mı bilmem
tamam kolay gelsin şahsen ben böyle çözmüştümBabam dersini bitirsin deneyeceğim
Sagoluntamam kolay gelsin şahsen ben böyle çözmüştüm
işe yaradı mı ?Sagolun
Daha yapmadım babamı bekliyorumişe yaradı mı ?