Laptop wi-fi sorunu

cosmopolis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Laptopu 2 hafta önce aldım.Evde masaüstüne ait bir modem var,ordan abimin ve ablamın laptoblarından wi-fi ile bağlanarak çok iyi şekilde internete girebiliyorum ancak yeni laptobumda internet çok yavaş.Sinyal gücü mükemmel olmasına rağmen internet bazen kesiliyor bazende kesilmediği halde internet sitelerine girmediği oluyor.Yeri geliyor çok hızlı şekilde internete giriyorum(5 dk geçerli) Yeri geliyor yarım saat bir siteyi açmak için uğraşıyorum.Diğer laptoplarda hiç böyle bir sorun yok,yardımlarınızı bekliyorum ?

Burock98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullandığın web tarayıcıdan olabilirmi ? Ben chrome kullanıyorum hızlı ama internet explorer kullajndığımdaçok yavaş

veyselgunduz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
virus olabilir veya wireless son sürücüsünü yükle

veyselgunduz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Son sürücüsünü derken? Nereden yapacağız o işi ?
bilgisayarımı sağ tıkla özelliklerden aygıt yöneticisine gel . ordan marka ve modelini bul . donanımın kendi sitesinden driver indirip kur. bir dene . virus varmı tarattırdın mı?

cosmopolis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayarımı sağ tıkla özelliklerden aygıt yöneticisine gel . ordan marka ve modelini bul . donanımın kendi sitesinden driver indirip kur. bir dene . virus varmı tarattırdın mı?

Tarattırdığımda birşey çıkmamıştı,tekrar bir deneyim,ayrıca driver'ıda bir deneyeceğim.Şimdilik teşekkürler,olumlu yada olumsuz cevap yazarım buradan.

cosmopolis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 1030 model bu.Intel'in sitesinden tam olarak driver'ını bulamadım.Buradada yardım ederseniz sevinirim.Sadece bu mesaja girmek için 15 dakika uğraştırdı bu internet

cosmopolis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan flood üstüne flood yapıyorum ama gerçekten ihtiyacım var sorunumun çözümüne.Driver indiremiyorum,bunun nedeni wireles modelinin intel'in sitesinde sadece 32 bit olmasıymış,64 bit yokmuş maalesef.Onun için driverda bulamadım.Başka türlü öneriniz varsa lütfen yazın

m.Mypat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şuan flood üstüne flood yapıyorum ama gerçekten ihtiyacım var sorunumun çözümüne.Driver indiremiyorum,bunun nedeni wireles modelinin intel'in sitesinde sadece 32 bit olmasıymış,64 bit yokmuş maalesef.Onun için driverda bulamadım.Başka türlü öneriniz varsa lütfen yazın

İşletim sisteminiz Windows 7 64 Bit mi ?

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
wireless yerine kablo ile internete bağlanmayı dene. Sorunun wireless tamı yoksa senin pc de mi öğrenebilirsin böylelikle

m.Mypat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sorunun wireless yazılımında olması bir ihtimal..
Aşağıdaki linkten 64 Bit güncel yazılımı indirebilirsiniz.

HTML:
http://yadi.sk/d/39FZbyMIZw9e

cosmopolis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet.
wireless yerine kablo ile internete bağlanmayı dene. Sorunun wireless tamı yoksa senin pc de mi öğrenebilirsin böylelikle
Yaptım onu,ancak çok fark olmadı,aynı performansı verdi gibi.Sorun benim pcde.

HTML:

Link açılmıyor :S

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Başka bir model üzerinden internete bağlanmayı denedin mi peki? Laptop bu durumda nasıl performans vericek öğrenmek yararlı olur.

m.Mypat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Verdiğim link çalışıyor birdaha dene istersen.

cosmopolis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

HTML:

Başka bir model üzerinden internete bağlanmayı denedin mi peki? Laptop bu durumda nasıl performans vericek öğrenmek yararlı olur.
Ben pek düşünmüyorum farklı birşey olacağını,servise götürmekten başka çare yok :S
Verdiğim link çalışıyor birdaha dene istersen.
İndirdim,teşekkür ederim.Yükledim biraz daha iyi gibi şimdi ama yine kesilmeler oluyor.

m.Mypat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Rica ederim.
Wireless donanımını tamamen kaldırıp mı kurdunuz verdiğim programı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slimdriver diye bir program var bilgisayarinda eksik driver guncelleme gereke bilir bir kontrol et bence